Ultima oră
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului

OFICIAL | Ionuţ Chirilă, noul antrenor al celor de la Academica Clinceni!

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20401546/2/chiri.jpg

Ionuţ Chirilă (55 de ani) revine în fotbalul românesc, ca antrenor, după o pauză de patru ani. Fiul lui Ioan Chirilă a preluat banca tehnică a celor de la Academica Clinceni, după ce aceştia s-au despărţit de Ilie Poenaru săptămâna trecută, a anunţat, marţi, pagina de facebook a echipei din Ilfov. Chirilă a semnat un contract valabil pe două sezoane, a condus luni primul antrenament şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

UPDATE marţi, ora 10:30: La o zi după ce Chirilă a confirmat că va prelua lanterna roşie din Casa Liga 1, Academica Clineni l-a confirmat în poziţia de antrenor printr-un anunţ scurt făcut pe pagina de Facebook: "Ionuţ Chirilă este noul antrenor al Academicii Clinceni", au scris ilfovenii.


 


Ştirea iniţială:

Ultima oară Chirilă a fost principal la ASA Târgu-Mureş, în anul 2017. În noua poziţie, el va debuta contra celor de la FC Buzău, joi, de la ora 18:30, în 16-imile Cupei României.

”Da, ne-am înţeles. Am semnat deja astăzi. Contractul este pe o perioadă de doi ani. E îngrozitor de greu, aşa sunt eu obişnuit să preiau echipe cu o situaţie aproape disperată, cu două puncte în 9 etape. O echipă care trebuie să se salveze şi să facă un mix între jucătorii maturi şi cei tineri. Pentru că în afară de FCSB, CFR, U Craiova, fotbalul românesc subzistă din drepturi tv şi posibilitatea vânzării la echipele mari sau în Occident.

Lucruri care aici nu s-au făcut. Nu a fost un proiect pe termen lung, au fost rezultate bune de moment, dar un proprietar care bagă tot timpul bani într-un sac fără fund ajunge să nu mai poată. Atunci, trebuie să echilibrezi financiar situaţia prin ceea ce faci din punct de vedere al managentului tehnic. Mi-am zis de multe ori că nu vreau să preiau o echipă în mijlocul unui campionat, într-o situaţie grea, pentru că fiecare antrenor vrea să-şi facă propria selecţie. Dar, m-am înhămat în chestia asta şi sper să reuşim”
, a declarat Chirilă, pentru Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt