Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Ionuţ Chirilă, noul antrenor al celor de la Academica Clinceni!

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20401546/2/chiri.jpg

Ionuţ Chirilă (55 de ani) revine în fotbalul românesc, ca antrenor, după o pauză de patru ani. Fiul lui Ioan Chirilă a preluat banca tehnică a celor de la Academica Clinceni, după ce aceştia s-au despărţit de Ilie Poenaru săptămâna trecută, a anunţat, marţi, pagina de facebook a echipei din Ilfov. Chirilă a semnat un contract valabil pe două sezoane, a condus luni primul antrenament şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

UPDATE marţi, ora 10:30: La o zi după ce Chirilă a confirmat că va prelua lanterna roşie din Casa Liga 1, Academica Clineni l-a confirmat în poziţia de antrenor printr-un anunţ scurt făcut pe pagina de Facebook: "Ionuţ Chirilă este noul antrenor al Academicii Clinceni", au scris ilfovenii.


 


Ştirea iniţială:

Ultima oară Chirilă a fost principal la ASA Târgu-Mureş, în anul 2017. În noua poziţie, el va debuta contra celor de la FC Buzău, joi, de la ora 18:30, în 16-imile Cupei României.

”Da, ne-am înţeles. Am semnat deja astăzi. Contractul este pe o perioadă de doi ani. E îngrozitor de greu, aşa sunt eu obişnuit să preiau echipe cu o situaţie aproape disperată, cu două puncte în 9 etape. O echipă care trebuie să se salveze şi să facă un mix între jucătorii maturi şi cei tineri. Pentru că în afară de FCSB, CFR, U Craiova, fotbalul românesc subzistă din drepturi tv şi posibilitatea vânzării la echipele mari sau în Occident.

Lucruri care aici nu s-au făcut. Nu a fost un proiect pe termen lung, au fost rezultate bune de moment, dar un proprietar care bagă tot timpul bani într-un sac fără fund ajunge să nu mai poată. Atunci, trebuie să echilibrezi financiar situaţia prin ceea ce faci din punct de vedere al managentului tehnic. Mi-am zis de multe ori că nu vreau să preiau o echipă în mijlocul unui campionat, într-o situaţie grea, pentru că fiecare antrenor vrea să-şi facă propria selecţie. Dar, m-am înhămat în chestia asta şi sper să reuşim”
, a declarat Chirilă, pentru Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt