Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

OFICIAL | Jorge Costa, noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş

Superliga Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496613/1/cos.jpg


Jorge Costa, 46 de ani, este noul antrenor al celor de la Gaz Metan Mediaş. Fostul tehnician al CFR-ului va fi prezentat oficial miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, şi îl înlocuieşte pe cehul Duşan Uhrin Jr., intrat în conflict cu conducerea.
 
Mutarea era aşteptată de mai multă vreme, în condiţiile în care Vali Iordănescu nu-l mai dorea pe Uhrin la Mediaş şi a tot căutat metode prin care să-i desfacă contractul. Marţi, ea a devenit oficială, fiind anunţată pe pagina de facebook a clubului medieşean.
 
Fostul mare fotbalis lusitan preia Gaz Metan de pe locul al nouălea în Casa Liga 1, cu şase puncte din cinci meciuri, şi va avea obiectiv calificarea în play-off, adică performanţa atinsă anul trecut de Edward Iordănescu.
 
Costa a pregătit CFR Cluj, în perioada mai 2011 – aprilie 2012, când trupa din Gruia a cucerit campionatul. Poreclit ”Animalul”, Costa nu a apucat să îşi adjudece trofeul, fiind înlocuit de Ioan Andone în a doua parte a sezonului. De atunci a mai antrenat în Cipru, la AEL Limassol şi Anorthosis, în Portugalia, la Arouca şi Pacos Ferreira, naţionala Gabonului, Tours FC (Franţa), Mumbai City (India) şi CS Sfaxien (Tunisia).
 
Primul meci în care portughezul o va conduce pe Gaz Metan va fi contra lui Hermannstadt, acasă, duminică, live pe canalele Look.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele