Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

OFICIAL | Manchester United a bătut palma cu Jadon Sancho! Anunţul ”diavolilor roşii”

Manchester United Publicat pe 1 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20271113/1/16250850319383.jpg

Jadon Sancho a fost transferat oficial de către Manchester United! ”Diavolii roşii” au anunţat pe pagina de Facebook a formaţiei engleze şi pe site-ul oficial al acesteia cea mai puternică mutare de până acum din perioada de mercato.

Gruparea de pe Old Trafford a comunicat faptul că fotbalistul crescut de rivala Manchester City urmează să efectueze un control medical, după ce Campionatul European se va termina pentru naţionala Angliei.

Astfel, mijlocaşul în vârstă de 21 de ani va deveni cel mai scump transfer al verii de până acum, suma fiind aproximată la 90 de milioane de euro, cu adevărat impresionantă raportat la contextul economic din pandemie.

”Manchester United este încântat să anunţe că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Jadon Sancho.

Semnarea este supusă unor condiţii contractuale şi a unui certificat medical, care va fi finalizat după implicarea lui Jadon la Campionatul European.”, se arată pe site-ul oficial al lui Manchester United.

Jadon Sancho este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 100 de milioane de euro. La doar 21 de ani, Sancho a strâns deja pentru naţionala Angliei 20 de selecţii, pentru care a marcat şi trei goluri.

Pentru Borussia Dortmund, Sancho a marcat 50 de goluri în 137 de meciuri, la care se adaugă şi alte 64 de pase decisive, în toate competiţiile. Sancho a câştigat cu BVB Cupa Germaniei (2020/2021) şi Supercupa Germaniei (2019/2020).

mail-share icon Email
viewscnt