Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

OFICIAL | Mişcări de trupe între Bayern şi Marseille: Bouna Sarr a ajuns la campioana Europei. Francezii se aleg cu Michael Cuisance

Ligue 1 Publicat pe 5 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19503954/1/bb.jpg

 
În ziua în care l-a readus la Munchen pe Douglas Costa, Bayern Munchen a transferat din Franţa: Bouna Sarr, fundaş dreapta de 28 de ani de la Marseille, a semnat un contract valabil până în 2024. În schimb, Michael Cuisance, 21 de ani, a ratat transferul în Premier League, la Leeds, şi va merge pe Stade Velodrome.
 
"Bouna Sarr e un fundaş dreapta dinamic, care se potriveşte stilului nostru de joc. Ne va ajuta pe o poziţie importantă", spune Hasan Salihamidzic despre fundaşul dreapta adus de la Marseille, care e încântat de mutare: "E un drum devenit realitate şi voi face totul pentru a ajuta clubul să-şi continue istoria glorioasă", declară francezul născut în Guinea, care a costat-o pe Bayern zece milioane de euro şi va purta numărul 20.
 
Născut la Lyon, Sarr şi-a început cariera la micuţul club FC Gerland, aproape de oraşul natal. După experienţe la OL şi Metz, a ajuns la Marseille în 2015, adunând 181 de apariţii pentru singurul club francez câştigător al Ligii Campionilor.

OM se alege cu Michael Cuisance

Considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti francezi ai generaţiei sale, Cuisance, despre care directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihadmizic, spune că va avea un viitor strălucit şi că "stângl său produce muzică", şi-a dorit să prindă mai multe minute în acest sezon şi le-a transmis acest lucru conducătorilor lui Bayern. La puţin timp, campioana Europei s-a înţeles cu Leeds asupra sumei de 20 de milioane de lire sterline, Cuisance a fost convins rapid să accepte termenii financiari ai englezilor, dar mutarea a picat în ultimul moment.
 
Obişnuit al tuturor grupelor de copii şi juniori ale naţionalei Franţei, Cuisance a venit la Bayern vara trecută, de la Borussia Monchengladbach, cu speranţa că va impresiona rapid şi îşi va face loc printre titulari. Deşi talentul său este incontestabil, nu a reuşit să se impună în prima echipă a lui Hansi Flick şi a strâns doar 11 meciuri în ultimul an.
 
Leroy Sane, Marc Roca, Alexander Nubel, Tanguy Nianzou, Eric Maxim Choupo-Moting, Buona Sarr şi Douglas Costa sunt jucătorii aduşi de Bayern în această perioadă de mercato.
 
Thiago Alcantara, Sven Ulreich, Joshua Zirkzee, Michael Cuisance, Alvaro Odriozola, Ivan Perisic şi Philippe Coutinho s-au despărţit de campioana Europei.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele