Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

OFICIAL | Poli Iaşi a lămurit situaţia lui Andrei Cristea. "Vot de încredere" pentru antrenorul Nicolo Napoli

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20158713/1/napoli-cristea-iasi.jpg

Andrei Cristea nu mai are viitor la Poli Iaşi, după ce a intrat în conflict cu antrenorul italian Nicolo Napoli. Conducerea clubului ieşean a anunţat că Andrei Cristea va rămâne la echipă până la expirarea contractului, în această vară. În schimb, Nicolo Napoli a primit un vot de încredere din partea conducerii, în tentativa de a salva echipa de la retrogradare.

  • Poli Iaşi, ultima clasată în Liga 1, are un meci crucial miercuri, 5 mai, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a 6-a din play-out. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport, de la ora 16:30.

La finalul lunii aprilie, antrenorul Nicolo Napoli a vrut să plece de la Iaşi, după ce a intrat în conflict cu doi jucători importanţi, Andrei Cristea şi Andreias Calcan. Ulterior, Calcan şi-a reziliat contractul, iar Cristea a fost trecut ‘pe linie moartă’.

Andrei Cristea, fost antrenor interimar la Poli Iaşi, susţine că atmosfera la echipă s-a stricat după venirea lui Nicolo Napoli. Totuşi, antrenorul Italian are sprijin total din partea conducerii clubului.

"Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi s-a întâlnit marţi, 04.05.2021, cu Andrei Cristea, iar în urma discuţiei purtate cu el a hotărât ca jucătorul să rămână la dispoziţia clubului până la expirarea contractului. De asemenea, Consiliul Director îşi cere scuze pentru o formulare nefericită a unuia dintre membrii săi la adresa jucătorului Andrei Cristea!

Tot marţi, Consiliul Director a hotărât următoarele:

-  acordarea unui vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului şi echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menţinerea în Liga 1;

 - împuternicirea dlui. Bucu Ioan de a semna acte adiţionale la contractele jucătorilor pentru acordarea unei prime de realizare a obiectivului", se arată într-un comunicat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20158713/2/clasament-iasi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele