Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

OFICIAL | Poli Iaşi a lămurit situaţia lui Andrei Cristea. "Vot de încredere" pentru antrenorul Nicolo Napoli

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20158713/1/napoli-cristea-iasi.jpg

Andrei Cristea nu mai are viitor la Poli Iaşi, după ce a intrat în conflict cu antrenorul italian Nicolo Napoli. Conducerea clubului ieşean a anunţat că Andrei Cristea va rămâne la echipă până la expirarea contractului, în această vară. În schimb, Nicolo Napoli a primit un vot de încredere din partea conducerii, în tentativa de a salva echipa de la retrogradare.

  • Poli Iaşi, ultima clasată în Liga 1, are un meci crucial miercuri, 5 mai, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a 6-a din play-out. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport, de la ora 16:30.

La finalul lunii aprilie, antrenorul Nicolo Napoli a vrut să plece de la Iaşi, după ce a intrat în conflict cu doi jucători importanţi, Andrei Cristea şi Andreias Calcan. Ulterior, Calcan şi-a reziliat contractul, iar Cristea a fost trecut ‘pe linie moartă’.

Andrei Cristea, fost antrenor interimar la Poli Iaşi, susţine că atmosfera la echipă s-a stricat după venirea lui Nicolo Napoli. Totuşi, antrenorul Italian are sprijin total din partea conducerii clubului.

"Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi s-a întâlnit marţi, 04.05.2021, cu Andrei Cristea, iar în urma discuţiei purtate cu el a hotărât ca jucătorul să rămână la dispoziţia clubului până la expirarea contractului. De asemenea, Consiliul Director îşi cere scuze pentru o formulare nefericită a unuia dintre membrii săi la adresa jucătorului Andrei Cristea!

Tot marţi, Consiliul Director a hotărât următoarele:

-  acordarea unui vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului şi echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menţinerea în Liga 1;

 - împuternicirea dlui. Bucu Ioan de a semna acte adiţionale la contractele jucătorilor pentru acordarea unei prime de realizare a obiectivului", se arată într-un comunicat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20158713/2/clasament-iasi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele