Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

OFICIAL | Prima mutare a verii la Real Madrid! Perez şi Zidane l-au readus pe Martin Odegaard

Real Madrid Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

Real Madrid a decis să îl readucă la echipă pe mijlocaşul norvegian Martin Odegaard, de la Real Sociedad, anunţă site-ul oficial al echipei din Ţara Bascilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19447608/1/odegaard.jpg

UPDATE miercuri, ora 19:20: Revenirea lui Odegaard la Real Madrid e oficială. Anunţul a fost făcut de cei de la Real Sociedad: "Martin Odegaard ne părăseşte pentru a se întoarce la Real Madrid, dar nu vom uita niciodată tot ce a făcut în acest sezon de neuitat pentru el. Golurile, fotbalul, caracterul, efortul lui au făcut ca Martin să fie amintit cu multă afecţiune de către toată familia Real Sociedad. Îţi dorim tot binele în viitor!", e mesajul apărut pe site-ul oficial al bascilor.


Odegaard, în vârstă de 21 de ani, a fost împrumutat la formaţia bască în sezonul trecut şi urma să mai joace încă un an la Real Sociedad, însă antrenorul Realului, Zinedine Zidane, i-a cerut conducerii clubului să îl readucă pe norvegian la echipă.

Real Madrid încalcă astfel pactul făcut cu Real Sociedad. Înţelegerea prevedea un împrumut pe un an, cu opţiune pe încă unul, iar atât bascii îşi doreau ca Odegaard să joace pentru ei şi în sezonul 2020-2021, jucătorul fiind, la rândul său, de acord. Totuşi, faptul că nu poate face transferuri importante în această vară, din cauza crizei provocate de pandemie, a făcut-o pe Real Madrid să îşi reconsidere priorităţile şi să îl cheme înapoi pe norvegianul pentru care plătea aproximativ patru milioane de euro în 2015.

Martin Odegaard a impresionat în sezonul trecut la Real Sociedad, pentru care a strâns 36 de apariţii, şapte goluri şi nouă pase decisive. Transferat în urmă cu cinci ani de la Stromsgodset, Odegaard nu a apucat să joace decât două meciuri pentru Real Madrid, fiind împrumutat la Heerenveen şi Vitesse Arnhem, înainte de a reveni în LaLiga.

  • 22 de selecţii şi un gol are Odegaard la naţionala Norvegiei
  • 45 de milioane de euro este cota lui Odegaard, conform Transfermarkt.de
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele