Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

OFICIAL | Primul transfer făcut de Liverpool pentru noul sezon! Suma: 36 de milioane de euro

Liverpool Publicat pe 28 mai 2021
mail-share icon Email


//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20222821/1/klop.jpg

Livepool a confirmat astăzi primul transfer al verii: fundaşul Ibrahima Conate, de la RB Leizi.

Mutarea vehiculată în ultimele luni a fost oficializată astăzi, iar jucătorul de 22 de ani va juca pe Anfield din sezonul următor.

Fundaşul central a semnat un contract de lungă durată cu Liverpool, însă clubul englez nu a precizat scadenţa acestuia.

Liverpool, 36 de milioane de euro pentru Konate

36 de milioane de euro va încasa RB Leipzig în schimbul lui Konate, care vine să întărească o defenzivă greu încercată în sezonul recent încheiat.

Klopp şi-a pierdut primele trei opţiuni pentru postul de stoper - Virgil van Dijk, Joel Matip şi Joe Gomez - din cauza accidentărilor şi a fost obligat să improvizeze în dese rânduri sau să joace în acea zonă cu fotbalişti complet lipsiţi de experienţă.

Konate s-a format la Sochaux şi a fost cumpărat de Leipzig în 2017. Fundaşul are 12 selecţii în naţionala U21 a Franţei şi nu a debutat încă în cea de seniori.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele