Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

OFICIAL | Rapid l-a transferat pe Ivica Zunic, fundaşul care a jucat doar două meciuri la CFR

Superliga Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19878933/1/zz.jpg


Ivica Zunic, 32 de ani, a fost transferat, marţi, de la CFR Cluj la Rapid, după ce a jucat doar două meciuri pentru campioana en-titre din Casa Liga 1.
 
Ex-iugoslavul a fost adus în luna noiembrie, când Dan Petrescu se confrunta cu mari probleme în apărare, dar nu a reuşit să se impună în primul 11. Acum, aventura sa continuă în România, dar în Liga 2, devenind a şaptea achiziţie a iernii pentru echipa antrenată de Nicolae Grigore:
 
"Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid, dar mai ales despre suporterii lui. Ştiu că Rapid este o echipă mare în Europa, au jucat în fazele finale ale Cupei UEFA cu ceva timp în urmă.
 
Sunt foarte fericit să ajung aici, este un proiect de viitor, există ambiţia de a se promova, iar acest lucru m-a făcut să accept, refuzând alte trei oferte din Liga 1. Vreau să stau aici mai mulţi ani şi să ajung în topul fotbalului românesc cu Rapid", a declarat Zunic, pentru site-ul oficial al giuleştenilor.
 
Născut în Croaţia, la Jajce, dar crescut în Bosnia, Zunic şi-a petrecut prima parte a carierei în fotbalul austriac, apoi, în 2012, a mers în Polonia, la GKS Tychy. A trecut prin Ucraina (Volin Luţk şi Cernomoreţ) şi Rusia (Orenburg), iar înaintea experienţei de la CFR a fost legitimat la Qabala şi în Kazahstan, la Atyrau.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele