Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

OFICIAL | Sepsi, la al şaselea transfer. A adus o fostă mare speranţă a lui PAOK Salonic

Superliga Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19446871/2/pg.jpg


Panagiotis Deligiannidis, 23 de ani, unul dintre elevii lui Răzvan Lucescu în perioada petrecută de antrenorul român la PAOK Salonic, este noul jucător al celor de la Sepsi OSK.

UPDATE: Grecul Panagiotis Deligiannidis a fost prezentat oficial la Sepsi, devenind al şaselea transfer al verii, după Panagiotis Deligiannidis.

Capabil să joace în cele două benzi ale apărării, dar şi extremă stânga, Deligiannidis a fost considerat un talent al fotbalului din Grecia, a prins selecţii în naţionalele U17, U18, U19 şi U21 ale Greciei, iar PAOK l-a transferat în 2014, mai întâi la echipa de tineret, apoi la echipa mare, unde a debutat pe 10 mai 2015. Nu a avut impactul scontat, iar sub comanda lui Răzvan Lucescu a jucat doar cinci meciuri, toate contând pentru Cupa Greciei, trofeu pe care PAOK l-a şi câştigat în sezonul 2017/2018.

 
Acum, după mai multe împrumuturi, la Michalowce, în Slovacia, şi la OFI Creta, fundaşul s-a despărţit de echipa din Grecia şi a semnat cu Sepsi, anunţă Telekom Sport.
 
Grecul e cotat la 225 de mii de euro, iar venirea sa ar putea însemna plecarea lui Florin Ştefan, fostul internaţional U23 pe care Sepsi speră să primească aproximativ un milion de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele