Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

OFICIAL | Sergiu Buş nu mai este atacantul celor de la FCSB. Anunţul roş-albaştrilor

FCSB Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19920577/1/bus.jpg

FCSB a acceptat oferta celor de la Seongnam FC, echipă din Coreea de Sud, pentru transferul lui Sergiu Buş. Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu vârful pe care l-a transferat ca pe o mare speranţă pentru atacul roş-albaştrilor de la Gaz Metan Mediaş.

Cele două goluri în 11 partide s-au dovedit prea puţine pentru standardele impuse la liderul din Casa Liga 1. FCSB a confirmat oficial transferul prin intermediul unui mesaj pe pagina de Facebook a clubului.

”#Transfer #Buş #seongnamfc

Sergiu Buş, transferat la 성남FC - Seongnam FC !

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu 성남FC - Seongnam FC pentru transferul lui Sergiu Buş.

Atacantul în vârstă de 28 ani, care a evoluat în 11 partide şi a înscris 2 goluri pentru FCSB în acest sezon, şi-a luat rămas bun de la colegii săi şi se va deplasa spre Coreea de Sud, pentru a semna contractul cu noua sa echipă.

FCSB îi mulţumeşte pentru contribuţia avută în acest sezon şi îi urează mult succes în continuare!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele