Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

OFICIAL | Şi atacantul Juvhel Tsoumou a plecat de la Viitorul

Superliga Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20252095/1/rps9873.jpg


Atacantul Juvhel Tsoumou a părăsit gruparea FC Viitorul, a anunţat clubul patronat de Gheorghe Hagi.
 
Sosit la FC Viitorul Constanţa la începutul acestui an, atacantul congolez în vârstă 30 de ani a înscris 4 goluri în cele 18 partide în care a evoluat.
 
Clubul din Ovidiu a mai precizat, la începutul acestei luni, că nici Romario Benzar, Jo Santos, David Babunski şi Marquinhos nu vor mai continua la FC Viitorul, sezonul viitor.
 
Împrumutat de la Lecce, Romario Benzar se va întoarce la clubul de care aparţine, în timp ce cu macedoneanul David Babunski s-a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.
 
Nici brazilienii Jo Santos şi Marquinhos Pedroso nu vor continua la formaţia din Ovidiu în sezonul următor, contractele acestora încheindu-se la finalul campionatului 2020/2021.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele