Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

OFICIAL | Steaua a fost desemnată campioană!

Fotbal Internațional Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19421772/1/steaua-liga-4.jpg

Steaua a fost desemnată campioană în Liga 4 Bucureşti. Preşedintele AMFB, Marian Lumânare, a declarat că decizia a fost luată întrucât două dintre echipele care urmau să meargă în play-off nu îndeplinesc cerineţele impuse în timpul pandemiei de COVID-19. Bucharest United şi Progresul 2005 au anunţat Asociaţia Minicipală de Fotbal Bucureşti că nu pot merge la turneu.

Astfel, Steaua va merge pentru prima dată la barajul de promovare în Liga 3. În ultimii doi ani, echipa pregătită acum de Daniel Opriţa a ratat accederea, pentru că a pierdut play-off-ul. Partidele de la baraj vor avea loc în august, pe 1,5 şi 9 împotriva campioanelor din judeţele Ialomiţa şi Giurgiu.

Am decis să îngheţăm campionatul şi să declarăm Steaua campioană pentru că două echipe, Bucharest United şi Progresul 2005, au anunţat că nu pot indeplini condiţiile protocolului medical stabilit săptămâna trecută de FRF şi de ordinul MTS.

Cei de la CSA Steaua şi de la Rapid 1923 le-ar fi îndeplinit. Chiar şi Asalt era dispusă să joace, dar ei au avut o serie de nelămuriri în legătură cu acel protocol medical. Ca să le rezolvăm ar fi fost nevoie de o altă şedinţă de Comitet Executiv, însă nu mai era timp.

Noi stabilisem ca play-offul să se joace pe Daco - Getica, pe 19, 22 şi 25 iulie, pentru că până pe 27 iulie trebuia să anunţăm campioana. Dar regulamentul nostru prevede că play-offul se dispută cu patru echipe, nu cu două sau cu trei”, a declarat preşedintele AMFB, Marian Lumânare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri