Ultima oră
"Am învăţat mult de la ei. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere". Cei doi decari trecuţi de 30 de ani care l-au impresionat pe Ianis "Am învăţat mult de la ei. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere". Cei doi decari trecuţi de 30 de ani care l-au impresionat pe Ianis
Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00 Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00
Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin" Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin"
Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari
Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo
Craiova, FCSB şi FC Botoşani îşi află astăzi adversarele. Lista scurtă a posibilor oponenţi: moldovenii au cea mai grea misiune! Craiova, FCSB şi FC Botoşani îşi află astăzi adversarele. Lista scurtă a posibilor oponenţi: moldovenii au cea mai grea misiune!

OFICIAL | Steaua a fost desemnată campioană!

Fotbal Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19421772/1/steaua-liga-4.jpg

Steaua a fost desemnată campioană în Liga 4 Bucureşti. Preşedintele AMFB, Marian Lumânare, a declarat că decizia a fost luată întrucât două dintre echipele care urmau să meargă în play-off nu îndeplinesc cerineţele impuse în timpul pandemiei de COVID-19. Bucharest United şi Progresul 2005 au anunţat Asociaţia Minicipală de Fotbal Bucureşti că nu pot merge la turneu.

Astfel, Steaua va merge pentru prima dată la barajul de promovare în Liga 3. În ultimii doi ani, echipa pregătită acum de Daniel Opriţa a ratat accederea, pentru că a pierdut play-off-ul. Partidele de la baraj vor avea loc în august, pe 1,5 şi 9 împotriva campioanelor din judeţele Ialomiţa şi Giurgiu.

Am decis să îngheţăm campionatul şi să declarăm Steaua campioană pentru că două echipe, Bucharest United şi Progresul 2005, au anunţat că nu pot indeplini condiţiile protocolului medical stabilit săptămâna trecută de FRF şi de ordinul MTS.

Cei de la CSA Steaua şi de la Rapid 1923 le-ar fi îndeplinit. Chiar şi Asalt era dispusă să joace, dar ei au avut o serie de nelămuriri în legătură cu acel protocol medical. Ca să le rezolvăm ar fi fost nevoie de o altă şedinţă de Comitet Executiv, însă nu mai era timp.

Noi stabilisem ca play-offul să se joace pe Daco - Getica, pe 19, 22 şi 25 iulie, pentru că până pe 27 iulie trebuia să anunţăm campioana. Dar regulamentul nostru prevede că play-offul se dispută cu patru echipe, nu cu două sau cu trei”, a declarat preşedintele AMFB, Marian Lumânare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele