Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

OFICIAL | Takayuki Seto a semnat cu Petrolul Ploieşti

Liga II Publicat pe 29 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20324632/1/fc-petrolul.jpg


Takayuki Seto, al doilea străin din istoria campionatului românesc ca număr de meciui, îşi continuă cariera, la 35 de ani, după suspendarea de dopaj primită în septembrie 2020. Mijlocaşul central japonez a semnat cu Petrolul, revenind în oraşul în care a ajuns pentru prima oară în România, în 2007.
 
Niponul a fost suspendat de ANAD, alături de Kehinde Fatai şi Alexandu Ioniţă II, după ce au fost surprinşi la o clinică în timp ce i se administrau substanţe vitaminizante în cantităţi interzise. La 35 de ani, pe final de carieră, Seto şi-a găsit însă angajament în fotbalul românesc şi a semnat cu Petrolul Ploieşti, după cum anunţă pagina de facebook a clubului:
 
”Takayuki Seto îşi va continua, astfel, cariera pe „Ilie Oană”, aici unde a şi început prima sa aventură în fotbalul românesc, în 2007, la CSM FC Ploieşti.
 
Cariera lui Seto a continuat, ulterior, la Astra Giurgiu, cu unele mici „intreruperi”, atunci când a evoluat pentru Osmanlispor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) sau FK Riga (Letonia), în palmaresul său figurând un titlu, o Cupă şi o Supercupă ale României, precum şi Cupa Letoniei”, e comunicatul ploieştenilor.
 
Tot joi a fost transferat şi Constantin Stoica (28 ani), este un produs al Petrolului, el debutând pentru „găzari”, în eşalonul secund, în 2008, la vârsta de 16 ani! A făcut parte din echipa care a promovat în Liga 1, în 2011, pentru ca, în anii următori, să evolueze la CSM Rm. Vâlcea, Metalul Reşiţa, FC Caransebeş, SCM Piteşti, FC Argeş, Academica Clinceni, Ripensia Timişoara, Sportul Snagov şi, ultima dată, Gloria Buzău.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele