Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

OFICIAL | Tayfun Korkut îl înlocuieşte pe Pal Dardai la Hertha Berlin

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20485215/1/korkut.jpg

Antrenorul maghiar Pal Dardai a fost demis luni, de la conducerea tehnică a echipei Hertha Berlin, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Dardai, 45 de ani, a antrenat în două rânduri echipa din capitala Germaniei, între 2015 şi 2019 şi din ianuarie 2021, când l-a înlocuit pe Bruno Labbadia.

După patru meciuri fără victorie în Bundesliga şi doar două puncte obţinute, Hertha s-a despărţit de el. Ultimul său meci a fost sâmbătă, pe teren propriu, cu Augsburg, adversară în lupta pentru evitarea retrogradării, întâlnire terminată la egalitate, 1-1.

Echipa ocupă locul 14 în clasament, cu 14 puncte, un punct peste Augsburg, de pe locul 16, de baraj pentru menţinere, şi cinci peste Arminia Bielelfeld, de locul 17, retrogradabil.

Noul antrenor al Herthei este fostul internaţional turc Tayfun Korkut, în vârstă de 47 de ani.

El a mai antrenat echipele Hannover '96, FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen şi VfB Stuttgart. Fără angjament din 2018, Korkut a avut mandate scurte la Kaiserslautern, Lverkusen şi Stuttgart.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele