Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

OFICIAL | Tayfun Korkut îl înlocuieşte pe Pal Dardai la Hertha Berlin

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20485215/1/korkut.jpg

Antrenorul maghiar Pal Dardai a fost demis luni, de la conducerea tehnică a echipei Hertha Berlin, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Dardai, 45 de ani, a antrenat în două rânduri echipa din capitala Germaniei, între 2015 şi 2019 şi din ianuarie 2021, când l-a înlocuit pe Bruno Labbadia.

După patru meciuri fără victorie în Bundesliga şi doar două puncte obţinute, Hertha s-a despărţit de el. Ultimul său meci a fost sâmbătă, pe teren propriu, cu Augsburg, adversară în lupta pentru evitarea retrogradării, întâlnire terminată la egalitate, 1-1.

Echipa ocupă locul 14 în clasament, cu 14 puncte, un punct peste Augsburg, de pe locul 16, de baraj pentru menţinere, şi cinci peste Arminia Bielelfeld, de locul 17, retrogradabil.

Noul antrenor al Herthei este fostul internaţional turc Tayfun Korkut, în vârstă de 47 de ani.

El a mai antrenat echipele Hannover '96, FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen şi VfB Stuttgart. Fără angjament din 2018, Korkut a avut mandate scurte la Kaiserslautern, Lverkusen şi Stuttgart.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele