Ultima oră
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”

OFICIAL | Turris Turnu Măgurele s-a retras din competiţii! Anunţul FRF

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 5 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19955352/1/turris-vs-sepsi-42.jpg

Turris Turnu Măgurele, ocupanta ultimului loc în Liga a 2-a, şi-a anunţat retragerea din competiţii, pe fondul problemelor financiare. Federaţia Română de Fotbal a anunţat care sunt implicaţiile acestei decizii.

După 15 meciuri în Liga a 2-a, Turris ocupa locul 21, cu 19 puncte. Echipa antrenată de către Eugen Trică a înregistrat 4 victorii, 7 egaluri şi 4 înfrângeri.

Liga a 2-a se va relua pe 20 februarie, fără două echipe, care s-au retras în mijlocul competiţiei: Gloria Buzău şi Turris Turnu Măgurele.

“Cazul va fi introdus pe rolul Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF care, în baza ROAF, va lua o decizie privind rezultatele echipei din acest sezon de Liga 2.

Prin urmare, partida din optimile de finală ale Cupei României, Dunărea Călăraşi – Turris-Oltul Turnu Măgurele, programată iniţial marţi, 9 februarie, nu se va mai disputa”, a anunţat FRF.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19955352/2/clasament-liga-2.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele