Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

OFICIAL | Veşti bune din ATP: Djokovic, Nadal şi alţi jucători de top şi-au anunţat participarea!

Tenis Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19436258/1/nd.jpg


Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP, şi jucătorul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, vor evolua la Western&Southern Open şi la US Open.
 
Prezenţa celor doi jucători la turneele americane poate fi considerată o surpriză. Djokovici, care a contractat coronavirusul după organizarea unor competiţii caritabile în Serbia şi Croaţia, şi-a exprimat anterior îndoiala cu privire la participarea la US Open din cauza protocoalelor sanitare implementate de organizatori.
 
La rândul său, Nadal a afirmat că nu este interesat de călătorii internaţionale şi că nu se aşteaptă ca turneele profesionsite să mai aibă loc în acest an.
 
Nume importante din tenisul masculin, ca Dominic Thiem, locul 3 ATP, Danil Medvedev, locul 5 ATP, Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP, Alexander Zverev, locul 7 ATP, şi Matteo Berrettini, locul 8 ATP, se vor afla pe tabloul principal la Western&Southern Open şi, foarte probabil, şi la US Open.
 
Western&Southern Open a fost mutat de la Cincinnati la New York, în acelaşi loc ca US Open, în săptămâna premergătoare grand slam-ului, oficialii federaţiei de tenis din SUA creând o "bulă" de biosecuritate la Flushing Meadows.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele