Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

OFICIAL | Veşti bune din ATP: Djokovic, Nadal şi alţi jucători de top şi-au anunţat participarea!

Tenis Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19436258/1/nd.jpg


Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP, şi jucătorul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, vor evolua la Western&Southern Open şi la US Open.
 
Prezenţa celor doi jucători la turneele americane poate fi considerată o surpriză. Djokovici, care a contractat coronavirusul după organizarea unor competiţii caritabile în Serbia şi Croaţia, şi-a exprimat anterior îndoiala cu privire la participarea la US Open din cauza protocoalelor sanitare implementate de organizatori.
 
La rândul său, Nadal a afirmat că nu este interesat de călătorii internaţionale şi că nu se aşteaptă ca turneele profesionsite să mai aibă loc în acest an.
 
Nume importante din tenisul masculin, ca Dominic Thiem, locul 3 ATP, Danil Medvedev, locul 5 ATP, Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP, Alexander Zverev, locul 7 ATP, şi Matteo Berrettini, locul 8 ATP, se vor afla pe tabloul principal la Western&Southern Open şi, foarte probabil, şi la US Open.
 
Western&Southern Open a fost mutat de la Cincinnati la New York, în acelaşi loc ca US Open, în săptămâna premergătoare grand slam-ului, oficialii federaţiei de tenis din SUA creând o "bulă" de biosecuritate la Flushing Meadows.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele