Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

OFICIAL | Younes Hamza a semnat cu Concordia Chiajna

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20011697/1/hamza.jpg

Younes Hamza rămâne în România, după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti. Fotbalistul de 34 de ani a semnat cu Concordia Chiajna, formaţie la care a mai avut un scurt periplu în 2016.

De-a lungul carierei a mai evoluat la: Al-Ahli(Qatar), Erzurumspor(Turcia), Xanthi(Grecia), Tractor(Iran), Ludodgorest(Bulgaria), Batev Plovdiv(Bulgaria), Sfaxien(Tunisia).

De asemenea, în 2016 a avut un scurt periplu şi la Concordia Chiajna.

”YOUNES HAMZA, va îmbraca, din nou, tricoul “vulturilor verzi”!
Atacantul a semnat, astăzi, un acord cu CS CONCORDIA CHIAJNA, valabil până la data de 30.06.2022.
In cariera lui atacantul tunisian a mai evoluat pentru formatiile Petrolul Ploiesti, Ludogorets Razgrad sau AE Larissa. Younes Hamza are in palmares castigarea Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti, Cupa Tunisiei cu Club Sportif Sfaxien şi Campionatul Bulgariei şi Supercupa Bulgariei cu Ludogoreţ Razgrad.
Ajuns la vârsta de 33 de ani, Younes Hamza a mai evoluat pentru Concordia Chiajna in perioada februarie 2016 – iulie 2016.
Bine ai revenit, Younes Hamza!”, a anunţat, oficial, Concordia Chiajna.

Fotbalistul s-a întors la formaţia din Liga 2 în toamna anului trecut, fiind transferat din postura de jucător liber de contract de la Aris Salonic. De-a lungul carierei a mai evoluat la: Al-Ahli(Qatar), Erzurumspor(Turcia), Xanthi(Grecia), Tractor(Iran), Ludodgorest(Bulgaria), Batev Plovdiv(Bulgaria), Sfaxien(Tunisia).

De asemenea, în 2016 a avut un scurt periplu şi la Concordia Chiajna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele