Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

Olandezul Guus Hiddink şi-a anunţat retragerea din activitatea de antrenor

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 10 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20389794/1/profimedia-0284950322.jpg

Olandezul Guus Hiddink, în vârstă de 74 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitatea de antrenor. Hiddink a renunţat la postul de selecţioner al naţionalei din Curaçao.

Guus Hiddink s-a infectat cu noul coronavirus în prima jumătate a acestui an, lucru care l-a obligat să se retragă temporar de la conducerea naţionalei din Curaçao, cu care avea contract până la finalul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Interimatul a fost asigurat de către olandezul Patrick Kluivert.

„În ultima perioadă, cu pandemia, nu prea am muncit. Am discutat cu preşedintele federaţiei din Curacao şi am decis să ne încheiem colaborarea. Însă mă voi opri complet. Nu voi proceda ca Dick Advocaat (care la un moment dat şi-a anunţat retragerea, însă a revenit)”, a spus Hiddink la postul SBS 6, potrivit L’Equipe.

Guus Hiddink a pregătit echipele PSV, Fenerbahce, Valencia, Real Madrid, Betis, Chelsea şi Anji Mahacikala, precum şi reprezentativele Olandei, Coreei de Sud, Australiei, Rusiei, Turciei şi naţionala Under 21 a Chinei.

Cu naţionala Coreei de Sud, Hiddink a ajuns până în semifinalele Cupei Mondiale din 2002, la patru ani după ce a condus echipa Olandei până în penultimul act la Cupa Mondială.

Guus Hiddink a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu PSV Eindhoven, în 1988, Cupa Intercontinentală cu Real Madrid, în 1998, şi Cupa Angliei, cu Chelsea, în 2009.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri