Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Olăroiu, ademenit cu un salariu fabulos. Suma care l-ar transforma în cel mai bine plătit antrenor român

Stranieri Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20400956/1/cosmin-olaroiu.jpg


Cosmin Olăroiu (52 de ani) e atras de saudiţii de la Al Nassr cu un salariu foarte mare, de cinci milioane de euro pe an, anunţă presa din Arabia Saudită.
 
Una dintre marile echipe ale campionatului, Al Nassr a început prost actuala ediţie, cu doar şase puncte în primele opt etape, iar începutul slab i-a fost fatal brazilianului Mano Menezes, care a fost demis ca urmare a înfrângerii cu Al Ittihad (1-3), formaţia antrenată de Cosmin Contra. Astfel, şeicii i-au făcut loc lui Cosmin Olăroiu, căruia îi propun o reţetă financiară apropiată de cea pe care românul o avea la Jiangsu Suning, clubul chinez pe care l-a făcut campion şi cu care se află în litigiu ca urmare a unei desfiinţări surprinzătoare.
 
Potrivit ultimelor informaţii oferite de jurnaliştii din Arabia Saudită, Olăroiu are pe masă o ofertă în valoare de 22 de milioane de riali pe an, echivalentul a cinci milioane de euro. O sumă la care nu speră niciun alt antrenor român aflat în activitate!
 
Pentru a semna cu Al Nassr, Olăroiu trebuie să renunţe la o parte din banii pe care-i are de recuperat de la Jiangsu Suning, echipa cu care a ajuns la un litigiu la FIFA, ca urmare a desfiinţării din cauza problemelor financiare.
 
Unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori din Zona Golfului, Olăroiu a mai ocupat funcţia de selecţioner al Arabiei Saudite şi pe cea de antrenor al lui Al Hilal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele