Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Old Firm Derby se amână! Federaţia din Scoţia a decis suspendarea campionatului

Stranieri Publicat pe 13 mar 2020
mail-share icon Email
  • Rangers - Celtic, duminică, 14:00, în direct pe Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19301592/1/ianis-hagi-123.jpg

UPDATE | Campionatul Scoţiei, întrerupt din cauza coronavirusului

Campionatul Scoţiei, în care activează Ianis Hagi (Glasgow Rangers) şi Laurenţiu Brănescu (Kilmarnock), a fost întrerupt din cauza coronavirusului.

Liga scoţiană a anunţat că sunt suspendate toate competiţiile de fotbal din Scoţia, până la noi ordine.

Kilmarnock urma să joace sâmbătă cu St. Mirren, iar Rangers cu Celtic, duminică.


FC Rangers şi Celtic Glasgow se întâlnesc în cel mai important derby din fotbalul scoţian, denumit "Old Firm", într-un meci programat în etapa a 31-a a campionatului.

Rangers se pregăteşte pentru derby-ul cu Celtic, avândul pe fotbalistul român pe afişul meci, alături de columbianul Alfredo Morelos şi Steven Gerarrd, afiş distribuit masiv în mediul online, pe reţelele de socializare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19301592/2/rang1.jpg


Cu un sezon aproape terminat, fără speranţe la vreun trofeu, conducerea formaţiei antrenate de Steven Gerrard a profitat de captalul de imagine al fotbalistului român, iubit de fanii de pe Ibrox şi l-au afişat ca un posibil erou al derby-ului ce datează de 132 de ani. Un eventual succes, ar mai îndulci amarul suporterilor lui Rangers.

În campionat, Celtic este lider, cu 80 de puncte, urmată de rivala Rangers, cu 67 de puncte şi Motherwell, cu 46 de puncte. În Europa League, Rangers a fost învins acasă, joi seară, scor 1-3, de Bayer Leverkusen, cu mici speranţe pentru retur.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele