Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Ole Gunnar Solskjaer critică programul din Premier League. ”Este făcut de oameni în costume care nu au jucat niciodată fotbal”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20167374/1/ole-gunnar-solskjaer-man-utd-2020-21-m5uw8l6ryi3j1vr5bwfa22147.jpg

Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a criticat programul din Premier League, formaţia sa fiind nevoită să joace şase meciuri în perioada 9-26 mai.

"Nu am mai văzut un astfel de calendar în fotbalul modern. Programul este făcut de oameni în costume, aşezaţi în spatele birourilor, care nu au jucat vreodată fotbal şi nu pricep despre ce este vorba”, a declarat Solskjaer.

"Două meciuri în trei zile e ok, facem asta de Crăciun. Dar două meciuri în trei zile, după ce sezon am avut, este greu. Trei meciuri în cinci zile este aproape imposibil. Nu am multe de comentat, dar spun că unii nu înţeleg caracterul fizic al Premier League, este cel mai bun campionat din lume", a mai spus antrenorul.

Manchester United joacă duminică meciul cu Aston Villa, marţi cu Leicester, iar joi cu Liverpool. La 18 mai va evolua cu Fulham, iar în 23 mai cu Wolverhampton. Şi va mai avea şi finala Ligii Europa, la 26 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri