Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Ole Gunnar Solskjaer, reacţie surprinzătoare, când a fost întrebat despre demisie. "Eu am ajuns prea departe”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20441954/1/sol.jpg

Manchester United a fost umilită chiar pe Old Trafford, de Liverpool, cu un neverosimil 0-5. Este cea mai categorică victorie pe care ”cormoranii” au obţinut-o în istorie pe terenul marii rivale.

Mohamed Salah a fost MVP-ul partidei, acesta a înscris un hattrick şi a ajuns astfel la 10 partide consecutive în care a marcat. La pauză, mii de fani au părăsit arena nemaiputând să îndure această umilinţă.

După partidă, Ole Gunnar Solskjaer a fost întrebat despre demisie, însă nu a oferit un răspuns concret şi a preferat să vorbească despre forţa de grup a ”diavolilor”.

"Eu am ajuns prea departe, noi am ajuns prea departe, ca grup, şi suntem prea aproape pentru a renunţa acum. Suntem la pământ, nu putem să ne simţim mai prost decât atât", a declarat norvegianul.

Liverpool se află pe locul 2 în acest moment, în Premier League, la un punct distanţă de liderul Chelsea. „Diavolii roşii” se află pe 7, cu 14 puncte adunate. Au ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie şi a 3-a înfrângere.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri