Ultima oră
VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată
Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua.  ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua. ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c
Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”
Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat" Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat"

Ole Gunnar Solskjaer, reacţie surprinzătoare, când a fost întrebat despre demisie. "Eu am ajuns prea departe”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20441954/1/sol.jpg

Manchester United a fost umilită chiar pe Old Trafford, de Liverpool, cu un neverosimil 0-5. Este cea mai categorică victorie pe care ”cormoranii” au obţinut-o în istorie pe terenul marii rivale.

Mohamed Salah a fost MVP-ul partidei, acesta a înscris un hattrick şi a ajuns astfel la 10 partide consecutive în care a marcat. La pauză, mii de fani au părăsit arena nemaiputând să îndure această umilinţă.

După partidă, Ole Gunnar Solskjaer a fost întrebat despre demisie, însă nu a oferit un răspuns concret şi a preferat să vorbească despre forţa de grup a ”diavolilor”.

"Eu am ajuns prea departe, noi am ajuns prea departe, ca grup, şi suntem prea aproape pentru a renunţa acum. Suntem la pământ, nu putem să ne simţim mai prost decât atât", a declarat norvegianul.

Liverpool se află pe locul 2 în acest moment, în Premier League, la un punct distanţă de liderul Chelsea. „Diavolii roşii” se află pe 7, cu 14 puncte adunate. Au ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie şi a 3-a înfrângere.

 

mail-share icon Email
viewscnt