Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Omagiu pentru Diego Maradona din partea echipei pe care a făcut-o mare! Gestul superb al lui Napoli înaintea meciului cu AS Roma

Serie A Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19633715/1/nap.jpg

Napoli va evolua în meciul cu AS Roma într-un tricou asemănător cu cel al Argentinei, în semn de omagiu pentru Diego Maradona, decedat la 25 noiembrie, informează lequipe.fr. 

"În urmă cu un an, împreună cu Kappa (n.r. - furnizorul de echipament), ne-am gândit la un tricou special care să amintească de Diego Maradona, de Argentina adorată de el şi de legătura puternică cu locuitorii din Napoli. Speram că Diego ar putea să-l vadă şi, de ce nu, să-l poarte pentru a vibra cu noi. Prezentarea noului echipament era programată pentru a noua etapă, cu ocazia meciului Napoli-AS Roma. Tricoul pe care jucătorii îl vor purta în această seară (n.r. - duminică) va avea o semnificaţie chiar mai importantă decât ceea ce era imaginat.", se arată într-un comunicat al clubului italian.

Jucătorii formaţiei Napoli i-au adus deja un omagiu lui Maradona cu ocazia meciului din Europa League, disputat, joi, pe teren propriu, împotriva croaţilor de la Rijeka (victorie cu 2-0). Toţi jucătorii au intrat pe teren cu numărul 10 purtat de Maradona, număr care nu a mai fost atribuit de club de foarte mult timp.

Meciul Napoli - AS Roma se va disputa, duminică, de la ora 21.45.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele