Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

"Omul a venit bolnav!" Tatăl lui Djokovic îl scoate vinovat pe Dimitrov pentru cazurile de COVID-19 de la Adria Tour

Tenis Publicat pe 24 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19401078/1/dim.jpg

Srdjan Djokovic, tatăl liderului ATP, Novak Djokovic, îl consideră vinovat de răspândirea coronavirusului la Adria Tour pe tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, informează kurir.rs.

"De ce s-a întâmplat? Pentru că omul (n.r. - Dimitrov) a venit probabil bolnav de cine ştie unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat în altă parte... Nu cred că este corect. Bine, ce să faci... El a adus mari prejudicii Croaţiei şi nouă, ca familie, dar şi Serbiei", a declarat Srdjan Djokovic.

Potrivit tatălui sportivului, Novak Djokovic nu are simptomele bolii Covid-19, dar este foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat la Zadar.

"Nimeni nu e bine, nici el... Nimeni nu este bine din cauza situaţiei. El nu este bine, dar ce să facă, situaţia este cea care este. Va trebui să ieşim mai puternici din asta, să înţelegem că trebuie să treacă, să ne protejăm pe noi într-un fel", a precizat Srdjan Djokovic.

Dimitrov a jucat atât la etapa de la Belgrad, cât şi la cea din Croaţia, de la Zadar. La acestă din urmă etapă, jucătorul bulgar s-a simţit rău şi a s-a retras din competiţie după meciul cu Borna Ciorici. Dimitrov a plecat la Monaco, unde locuieşte, şi apoi a anunţat că a contractat virusul Sars-CoV-2.

Novak Djokovic a afirmat, marţi, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia şi Croaţia la iniţiativa sa.

El se alătură astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Ciorici, de asemenea pozitivi, după participarea la Adria Tour.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Tour, cât şi la Zadar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele