Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Omul care a oprit România din drumul către EURO 2020 a devenit actor de film: ”Seara premierei va fi mai amuzantă decât apărarea penalty-ului lui Messi”

Special Publicat pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19908994/1/hannes-thor-halldorsson-credit-pegasus.jpg

Hannes Þór Halldórsson, portarul naţionalei Islandei, debutează în regia de film cu lungmetrajul „Cop Secret”, proiect care va fi prezentat la Göteborg Nordic Film Market, informează Variety.

Ales de Cia Edström de la NFM drept unul dintre cele 16 proiecte work-in-progress de urmărit, drama islandeză este bazată pe o idee originală a lui Halldórsson, a actorilor Auðunn Blönda („The Big Rescue”) şi Egill Einarsson („Black’s Game”), care interpretează rolurile principale.

Nína Petersen, Sverrir Þór Sverrisson („The Big Rescue”) şi Halldórsson au scris scenariul.

Filmul este produs de Lilja Ósk Snorradóttir de la Pegasus Pictures („Arctic”), una dintre principalele companii islandeze, care a lucrat şi la „Game of Thrones”, „Succession” şi „Fortitude”, între altele.

„Cop Secret” are în centru un super-poliţist, care îşi neagă sexualitatea şi se îndrăgosteşte de noul său partener în timp ce anchetează o serie de pătrunderi prin efracţie la o bancă de unde aparent nimic nu a fost furat.

Halldórsson a declarat că a visat mereu să facă film, carieră pe care are de gând să o combine cu cea de fotbalist profesionist. Până acum, el a lucrat doar la proiecte scurte, precum reclame şi videoclipuri muzicale.

„Sunt încă un jucător de fotbal activ, dar s-a arătat ocazia de a face «Cop Secret»”, a spus el, adăugând că proiectul este în lucru de mai mulţi ani şi că este unul nou pentru piaţa islandeză. „Sunt foarte încântat să finalizez filmul şi cred că seara premierei va fi mai amuzantă decât apărarea penalty-ului executat de Messi la Cupa Mondială”.

Lungmetrajul a fost filmat în timpul pandemiei, producţia fiind încheiată în decembrie.

Producătorul caută acum un agent de vânzări şi va vorbi despre film la Nordic Film Market, care va avea loc între 4 şi 7 februarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele