Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"

Superliga Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450551/1/is.jpg


Vânzarea lui Dinamo către acţionarul spaniol Pablo Cortacero va fi finalizată în cursul zilei de vineri,
iar un rol cheie în încheierea afacerii l-a avut un om care a preferat să stea în umbră. Este vorba despre avocatul Dorin Şerdean, prieten bun cu Cornel Ţălnar, care a avut misiunea de a duce la capăt negocierile dintre Negoiţă şi iberici.

UPDATE: Dorin Şerdean a oferit prima reacţie după preluarea clubului de către spanioli şi a recunoscut oferta pe care o are pe masă: „Am fost până acum cu domnul Cortacero la Ligă unde am avut o discuţie cordiala cu domnul Gino Iorgulescu. Ne-a felicitat fiind vorba de prima tranzacţie de acest gen din istoria fotbalului românesc. Dinamo este primul club din România cu patronaj strâin. M-am ocupat luni de zile de această tranzacţie, am negociat atât cu partea spaniolă cât şi cu cea de la Dinamo şi într-un final am reuşit. Este adevărat că am oferta de a fi preşedinte, dar nu m-am hotărât dacă accept. Oricum, în mod sigur am sa fac parte din Consiliul de Administraţie. Nu plec din acest proiect pe care l-am început”, a spus avocatul, pentru ProSport.

Ştirea iniţială:

Originar din Alba Iulia, la fel ca Ţălnar, Şerdean este omul care, de la începutul negocierilor, a ţinut vie legătura dintre Ionuţ Negoiţă, Pablo Cortacero şi restul spaniolilor care s-au mai aflat în discuţii. Şerdean a fost viceprimar al Munincipiului Baia Mare, are statutul de Mastru al Sportului şi cel de Mastru FIDE, ambele primite de la Federaţia Internaţională de Şah, şi s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă acte şi parafarea lor.
 
Pe lângă Ioan Mărginean, care va primi funcţia de preşedinte al clubului, şi Şerdean va face parte din noua conducere, urmând să se ocupe de partea administratică, de acte, şi să-l înlocuiască în această funcţie pe Bogdan Bălănescu, cel care, cel mai probabil, va accepta propunerea lui Răzvan Burleanu de a merge la Federaţia Română de Fotbal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele