Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ondrasek, tot mai aproape de FCSB. Condiţia pe care o va accepta Becali

Superliga Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20256383/1/zde.jpg


Transferul lui Zdenek Ondrasek (32 de ani) la FCSB a intrat în linie dreaptă şi mai depinde de un singur detaliu legat de contractul atacantului ceh: Gigi Becali să accepte să-i ofere o înţelegere valabilă pe doi ani de zile.
 
Negocierile dintre cele două părţi durează de mai multe zile şi Gigi Becali trebuie să facă o concesie pentru a-şi asigura serviciile omului care va umple golul lăsat de Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic în atacul vicecampioanei. Dacă în privinţa salariului nu sunt probleme, Ondrasek mulţumindu-se cu 10.000 de euro din partea omului de afaceri din Pipera, disensiunile au apărut în ceea ce priveşte durata contractului pe care înaltul atacant (1.86 metri) îl va semna cu echipa antrenată de Dinu Todoran.
 
Conform fanatik.ro, Adrian Neaga, fostul atacant al FCSB-ului, a mers în cursul zilei de marţi la Palatul din Aleea Alexandru pentru a-l reprezenta pe Ondrasek în discuţiile cu Becali şi i-a transmis latifundiarului că cehul nu vrea o înţelegere pe un an, aşa cum plănuise Becali, ci una pe două sezoane. Dacă iniţial avusese rezerve faţă de această doleanţă, preferând mai întâi să-l testeze pe fostul vârf de la Viktoria Plzen, Becali a dat semne că va accepta condiţia impusă de Ondrasek, fiind presat de timp şi de faptul că nu găseşte în Casa Liga 1 un atacant de profilul acestuia.
 
Cu o cotă de piaţă de 750.000 de euro, după ce în 2012 a fost cotat la 1,2 milioane de euro, Ondrasek va veni la FCSB din postura de jucător liber de contract, cu un CV în care şi-a trecut şapte selecţii şi două goluri în naţionala Cehiei. În ultimele zile, s-a scris intens despre un interes al celor de la Sepsi OSK pentru Zdenek, dar şi de faptul că polonezii de la Wisla Cracovia şi-ar dori să-l transfere de sub nasul lui Gigi Becali.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele