Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Opinia unui campion. Ce spune un fost număr 1 mondial despre o eventuală fuziune între ATP şi WTA

Tenis Publicat pe 2 mai 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19350456/1/andy-murray.jpg
Andy Murray, fost număr 1 mondial, şi-a exprimat sprijinul pentru ideea unei fuziuni între circuitele ATP şi WTA evocată în urmă cu mai multe zile de Roger Federer.
 
"Mulţi jucători de top vorbesc despre asta şi este un lucru promiţător. Dar trebuie ca şi femeile să se facă auzite. Am discutat şi cu jucători care nu sunt de acord cu egalitatea primelor între bărbaţi şi femei. Va trebui să luăm în considerare şi acest factor", a declarat Murray pentru CNN.
 
Săptămâna trecută, Roger Federer a sugerat o fuziune a forurilor care conduc circuitul masculin şi pe cel feminin. “Mă întreb… doar eu mă gândesc că acum este momentul ca tenisul masculin şi cel feminin să se unească şi să fie unul?”, a scris Federer pe Twitter, făcând referire la o eventuală fuziune ATP-WTA.
 
Sugestia a fost primită pozitiv de mai mulţi foşti şi actuali sportivi, între care şi Simona Halep. Şi Billie Jean King a postat un mesaj pe Twitter ca reacţie la postarea lui Federer: “Sunt de acord. Şi am spus asta încă din anii ’70. O voce, feminin şi masculin împreună, este de mult timp viziunea mea pentru tenis. WTA singură a fost mereu Planul B. Mă bucur că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Să o facem”.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele