Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Opinie din lumea fotbalului: ce antrenor ar veni selecţioner după Rădoi, strict pentru meciurile de baraj

Echipa nationala Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20433174/2/mirel-radoi-fb-fb.jpg

Se pregăteşte numirea unui nou antrenor la naţionala mare în birourile Federaţiei Române de Fotbal, iar de când Mirel Rădoi a făcut anunţul categoric al plecării se tot vehiculează nume. Dumitru Dragomir şi-a spus şi el părerea cu privire la acest subiect şi a fost extrem de categoric.

Are două variante: una pe termen scurt, alta pe termen lung. În privinţa celei pe terme scurt, strict pentru partidele de baraj, cel mai potrivit este Victor Piţurcă. Pentru o strategie de durată, în opinia lui Dragomir cel mai indicat nume este Gică Hagi.

Măi oameni buni, Rădoi are contract. E un om serios. Toată lumea îl atacă, dar eu nu sunt de acord cu asta. Unde să lucreze, dacă i se termină contractul? De unde ştii că FRF nu îi închide poarta? Stoichiţă este diplomat şi nu scoţi de la el mai nimic. Dacă pleacă Rădoi, cea mai bună soluţie este Hagi sau Piţurcă.

Îţi trebuie unul cu mână de fier. Pentru aceste două meciuri de baraj l-aş lua pe Piţurcă. E exact ce îi trebuie lui, să se distreze. Pe termen lung, l-aş alege pe Hagi”, a spus Mitică Dragomir, la ProSport.

Vasile Miriuţă nu înţeleger decizia lui Mirel Rădoi

Decizia lui Mirel Rădoi de a pleca de la echipa naţională a României dă în continuare naştere reacţiilor pro sau contra, iar Vasile Miriuţă şi-a spus şi el părerea, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport. Fostul antrenor al lui Dinamo crede că hotărârea selecţionerului e una pripită şi că nu îşi avea rostul într-un astfel de moment bun pentru România.

Miriuţă şi-ar fi dorit să îl vadă pe Mirel Rădoi la naţională cel puţin până după meciurile de baraj, în cazul în care România va termina pe locul 2 în grupa de calificare.

Am rămas surprins, mai ales că am văzut şi meciul cu Armenia. Nu ştiu ce să cred, dar consider că Mirel nu s-a hotărât acum, ci de mai mult timp. Poate că acele critici din trecut l-au influenţat. Sută la Sută nu a luat decizia după acest meci şi nu cred că se întoarce. La cum îl cunoaştem, nimeni nu îl poate convinge să se răzgândească.

Ai două meciuri, cele de baraj, în urma cărora poţi merge la Mondial, dar e decizia lui. Cred că e o ruptură între el şi FRF. Nu poţi să iei o astfel de decizie după o victorie, după un joc bun al echipei. Cred că era mai bine să câştige ultimele partide din grupă şi să meargă şi la baraj.

Zidane era criticat la Real Madrid, Ancelotti la fel şi aşa mai departe, dar trebuie să accepţi. Sunt sigur că Mirel va începe să înveţe că şi criticile sunt bune. Eu eram pro Mirel Rădoi, îmi doream să rămână la naţională”, a declarat Miriuţă în emisiunea Fotbal Look, pe Look Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri