Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

'Oracolul' Dumitru Dragomir îl avertizează pe Edi Iordănescu: "Dacă FCSB ia bătaie de la Dinamo, a pierdut campionatul definitiv"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

Derby-ul FCSB – Dinamo este programat pe 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, în etapa a opta din Casa Liga 1. Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, i-a avertizat pe cei de la FCSB că este un meci decisiv pentru lupta la titlu.

FCSB are 9 puncte după primele 7 runde din Liga 1, fiind fără victorie în ultimele trei partide (două eşecuri şi un egal). Dinamo are 6 puncte şi patru înfrângeri consecutive.

În ultimele cinci confruntări între FCSB şi Dinamo, ‘roş-albaştrii’ s-au impus de patru ori, iar ‘roş-albii’ au câştigat un meci.

Ambele echipe s-au întărit în ultima perioadă. FCSB i-a adus pe Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu. Dinamo i-a transferat pe Plamen Iliev, Cosmin Matei, Mirko Ivanovski, Cătălin Ţîră, Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje.

"Stai să îi vedem cum joacă (n.a. – noile achiziţii de la Dinamo). Aşa nume au. Mă întrebaţi după două jocuri şi vă spun. La Dinamo e greu. Cu toate că acuma văd că se mişcă lucrurile! Zăvăleanu şi cu doctorul mişcă lucrurile! Au fost o alegere foarte bună. Au experienţă cu insolvenţa, au scăpat pe Mediaş şi CFR Cluj. Zăvăleanu ăsta e dat dracu! Nicolae Badea nu a fost, ci este principalul garant pentru venirea lui Mureşan şi a lui Zăvăleanu.

Nu ştiu ce şanse au în meciul cu FCSB. Să zicem un 40%. Şi Steaua (n.a. - FCSB) e în cofă mare! Au şi ei nevoie de puncte ca de aer! Iordănescu nu îşi mai permite încă o înfrângere. Dacă iau bătaie de la Dinamo, au pierdut campionatul definitiv şi locurile doi-trei. Meciul cu Dinamo cu siguranţă e decisiv.

Nu ştiu dacă putem vorbi de un cuplu de antrenori Anghel-Edi Iordănescu la FCSB. Dar ce e rău să îi stea câte un sfat din când în când? E chiar foarte bine. Bravo lui dacă se implică! Repet, e foarte, foarte bine! Nu poate nimeni să spună că Iordănescu ăl bătrân nu ştie meserie! Ştie meserie şi e omul dracului şi ăsta! Are sânge în instalaţie şi fiu-su la fel. Dacă îl mai întreabă şi pe taică-su din când în când face foarte bine.

Constantin Budescu e un transfer foarte bun. Poate să liniştească tineretul ăsta zvăpăios de la Steaua (n.a. - FCSB)! E un fotbalist de care aveau mare nevoie. Să îl vedem şi pe Keşeru dacă poate să intre în schema tactică a lui Edi Iordănescu. Data trecută nu a jucat între atâţia tineri. E altceva acum şi nu mai are nici el 20 de ani", a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele