Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Ouzounidis, reconfirmat la Craiova! Cîrţu: "Pe 17 iunie pleacă în Austria" Rotaru a încercat pista Olăroiu

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 5 iun 2021
mail-share icon Email

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a fost reconfirmat în funcţie de către preşedintele clubului, Sorin Cîrţu. Recent, au apărut informaţii potrivit cărora Cosmin Olăroiu reprezintă o ţintă pentru patronul Mihai Rotaru.

‘Alb-albaştrii’ au câştigat Cupa României şi s-au clasat pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1, dar fanii şi conducerea vor titlul în Bănie; ar fi primul din 1991 încoace.

Cosmin Olăroiu (51 de ani) este liber de contract după despărţirea de echipa chineză Jiangsu Suning.

Marinos Ouzounidis (52 de ani) nici nu se gândeşte că ar putea fi demis în această vară şi face planuri pentru sezonul următor.

Întrebat dacă tehnicianul grec va rămâne şi în sezonul viitorul la formaţia din Bănie, Sorin Cârţu a răspuns, pentru ProSport: „Bineînţeles, pe 17 iunie pleacă în Austria (în cantonament)”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri