Ultima oră
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid
”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma ”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma
Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal
Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma
Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală" Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală"
Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei

Ovidiu Burcă a anunţat că pleacă de la Rapid: ”Au fost trei ani dificili”

Liga II Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19445237/1/ovidiu-burca.jpg

Ovidiu Burcă şi-a anunţat plecarea de la Rapid pe pagina de Facebook. Fostul fotbalist a decis să plece din Giuleşti, după ce echipa a ratat promovarea în Casa Liga 1 şi trebuie să se mulţumescă, din nou, cu un sezon în Liga 2. Acesta le-a mulţumit celor din cadrul clubului, pentru cei trei ani de contract.

”Povestea trebuie să continue!

Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoştiinţele şi toată pasiunea mea pentru fotbal renaşterii Rapidului.

Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toţi mie. Nu am entuziasmul şi energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alţi oameni care să creadă în acest proiect şi să încerce să readucă echipa în prima liga.

Vreau să mulţumesc oamenilor care au susţinut acest proiect, lui Andrei, Victor şi Dan. Sunt obligaţi să meargă mai departe oricât de dificil li s-ar părea.

Rapidul înseamnă suferinţă. Ştiu că nu le este uşor, însă au capacitatea să o ia de la capăt, au forţa materială, spirituală şi viziunea să meargă înainte. Suporterii trebuie să fie convinşi de asta şi să le asigure sprijinul lor necondiţionat. Împreună vor reuşi. Doar împreună.

Pentru mine a fost o onoare şi o mândrie să fac parte din familia Rapid! Am conştiinţa împăcată că am dat absolut totul pentru această cauză. Sunt liniştit şi împăcat. Voi rămâne dedicat principiilor şi valorilor mele de viaţă indiferent cat îmi va fi de greu. E momentul unor schimbări şi unor noi provocări în viaţă mea.

Le mulţumesc tuturor celor care mi au fost alături în acest capitol al vieţii mele dar şi celor care m-au criticat. Şi unii şi alţii mi au dat forţă şi m-au inspirat.

Mulţumesc Rapidului pentru oportunitatea imensă de face parte din istoria sa”, a fost mesajul lui Ovidiu Burcă, pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele