Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

Ovidiu Hoban se retrage din cariera de fotbalist. Mijlocaşul CFR-ului spune ”adio” la finalul acestui sezon

CFR Cluj Publicat pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20562615/1/hobanfb.jpg

Ovidiu Hoban (39 de ani) se va retrage din cariera de fotbalist la finalul acestui sezon, când, de altfel, îi şi expiră contractul cu CFR Cluj. Mijlocaşul este decis să facă acest pas, în primul rând din cauza vârstei, dar vrea să rămână în fenomen, să înceapă cursurile de antrenor sau de management, pentru ca pe viitor să poată activa în vreun club de pe o poziţie de conducere.

Hoban este decis la o astfel de schimbare, de mai mult timp având în minte gândul retragerii din cariera de fotbalist. Au fost ani în care a câştigat multe trofee, fiind unul dintre cei mai premiaţi fotbalişti din Casa Liga 1.

Are 10 trofee în dreptul său, cele mai multe cu CFR Cluj, alături de care a cucerit patru campionate şi două Supercupe ale României. Mai are şi o Cupă a României cu Petrolul, dar şi două titluri în Israel şi o Supercupă a Israelului, toate trei cu Hapoel Beer Sheva.

Mai am contract până în vară cu CFR Cluj iar în aceste luni până la final mă voi consulta cu familia şi voi alege fie drumul antrenoratului, fie cel al managementului fotbalistic. Îmi plac amândouă şi pe oricare drum voi merge, o voi lua de la început, treptat.

Dacă voi antrena, voi începe cu o grupă de copii şi juniori. E şi firesc, dar îmi oferă şi mai mult timp liber, o vreme, pentru familie. Altfel, viaţa de antrenor la seniori e la fel de complicată în raport cu familia precum şi cea de jucător! Uite că tot ce am muncit în fotbal mă răsplăteşte încă o dată şi am deja o uşă deschisă şi la în Israel, unde am jucat, la Hapoel Be’er Sheva, şi la CFR Cluj!

Cei din Israel de mult timp îmi spun să revin acolo. Iar la CFR am toată susţinerea, indiferent de opţiune”, a spus Hoban pentru PlaySport.

În acest sezon Hoban a jucat în doar şase meciuri, dar în întreaga carieră a adunat peste 250 de partide în prima divizie. La nivelul primei reprezentative are 30 de partide şi un gol.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele