Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Ovidiu Popescu, dorit în Cipru, de Aris Limassol

FCSB Publicat pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20564791/1/chindia-targoviste-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-1-10-2021-2.jpg

Ovidiu Popescu are ocazia să plece de la FCSB, la aproape şase ani de când s-a făcut transferul său de la ACS Poli Timişoara. Mijlocaşul FCSB-ului, poreclit Lampard, în vârstă de 27 de ani, poate ajunge la Aris Limassol, formaţie din prima ligă din Cipru.

Nu doar Aris Limassol este interesată de Ovidiu Popescu, ci şi mai multe echipe din prima ligă cipriotă, potrivit sport.ro. Rămâne de văzut dacă FCSB îi va da drumul mijlocaşului, dar e greu de crezut că poate obţine în jur de cota de piaţă pe care i-o acordă Transfermarkt, de 900.000 de euro.

În acest sezon, Ovidiu Popescu a prins 19 meciuri, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. Din vara lui 2016 la vicecampioana României, Popescu nu a reuşit să ia decât un trofeu, Cupa României în 2020.

În total, Ovidiu Popescu are 177 de meciuri pentru FCSB, 4 goluri şi 10 pase de gol.

FCSB i-a recuperat pe Florinel Coman şi Florin Tănase

Toni Petrea a primit două veşti bune în compartimentul ofensiv înaintea meciului cu CFR Cluj, informează Fanatik. Antrenorul celor de la FCSB se va putea baza pe Florin Tănase, golgheterul ”roş-albaştrilor”, refăcut după accidentare. Căpitanul lui Petrea va juca din primul minut al meciului care poate decide al cincilea titlu consecutiv pentru CFR sau relansarea luptei pentru campionat.

De asemenea, Florinel Coman şi-a revenit din punct de vedere fizic şi este la capacitate maximă de efort. La ultimele antrenamente, ”Mbappe” s-a pregătit normal, fără să acuze dureri. Coman speră să ajungă la forma sa optimă fotbalistică şi să îşi redreseze cariera care a tot mers pe o pantă descedentă. El a mai evoluat 24 de minute în derby-ul cu Rapid, însă va fi folosit titular pentru prima dată după aproape cinci luni.

În apărare, însă, Toni Petrea se confruntă cu probleme pe benzi. Titularii Valentin Creţu şi Risto Radunovic sunt suspendaţi, după ce au încasat cartonaşe galbene în ultimul meci din 2021 disputat de FCSB, remiza albă cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Locurile acestora vor fi ocupate, cel mai probabil, de Ovidiu Popescu şi Denis Haruţ.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele