Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ozil nu a fost inclus de Arteta pe lista jucătorilor eligibili pentru Premier League. Reacţia dură a starului neamţ

Premier League Publicat pe 21 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19520847/1/ozil.jpg


Mijlocaşul ofensiv german Mesut Ozil nu a fost inclus de antrenorul Mikel Arteta pe lista jucătorilor formaţiei Arsenal Londra pentru Premier League, informează BBC.

UPDATE: Reacţia lui Ozil a venit pe Instagram şi a fost una dură: "E un mesaj dificil pe care trebuie să-l scriu pentru fanii lui Arsenal. Sunt total dezamăgit de faptul că nu am fost inclus în lotul pe care Arsenal l-a înregistrat. De când am semnat prelungirea contractului în 2018, am dat dovadă de loialitate faţă de acest club, dar am sesizat că nu e şi un sentiment reciproc din partea clubului faţă de mine. 
 
Am încercat în fiecare săptămână să mă antrenez în speranţa că voi primi o şansă, am încercat să-mi păstrez un tonus bun. Din acest motiv nu am avut nicio reacţie până acum. Înainte să se declanşeze criza provocată de coronavirus, am stat de vorbă cu Arteta, am ajuns la un numitor comun şi am sperat că se vor îndrepta lucrurile. 
 
Lucrurile s-au schimbat apoi. Nu mi s-a mai dat voie să mă antrenez cu echipa. Ce pot să mai spun!? Am mulţi prieteni în echipă şi în oraş. Nu voi lăsa să se termine aşa acest al optulea meu sezon la Arsenal!", a scris neamţul.
 
Ozil, 32 de ani, a fost transferat de Arsenal în vara anului 2013, de la Real Madrid, cu suma record, atunci, pentru un jucător german şi pentru "tunari" de 50 de milioane de euro.
 
El nu a mai jucat în formaţia engleză din 7 martie şi nici nu o va mai putea face cel puţin până în ianuarie 2021.
 
Jucătorul de origine turcă mai are contract cu Arsenal până la finalul actualului sezon şi mai poate juca pentru londonezi doar în echipa rezervelor. În acest timp, se va bucura de salariul imens, de 350.000 de lire sterline pe săptămână, cel mai mare din lotul lui Arsenal!
 
Mesut Ozil are 92 de selecţii în echipa naţională a Germaniei. În carieră, el a mai jucat la Schalke 04 şi Werder Bremen, înainte de a ajunge la Madrid, în vara anului 2010.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele