Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Pablo Cortacero anunţă furios: "Îl dau afară pe Contra pentru lipsă de respect, pleacă după meciul cu Viitorul!". Susţine că are deja un acord cu înlocuitorul lui "Guriţă"

Superliga Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19632353/1/pablo-cortacero-scaled.jpg
 
 
Pablo Cortacero a anunţat, vineri seară, că Dinamo se va despărţi de Cosmin Contra (44 de ani) după meciul de Cupă cu Viitorul, dar şi că are, deja, un acord cu viitorul antrenor.
 
Lăsat fără funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Cortacero pare că se răzbună pe Contra şi anunţă că plecarea fostului fundaş dreapta de la Dinamo se va face la dorinţa sa, invocând lipsa de respect a tehnicianului faţă de club: "Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca după meciul de Cupă, cu siguranţă. Îl dau afară nu doar pentru lipsa de loialitate faţă de Pablo Cortacero şi pentru ce a zis, ci şi pentru lipsa de respect faţă de Dinamo. Atitudinea lui şi tot ce a făcut în ultima perioadă au determinat această decizie. Vom rezolva totul curând", a fost limbajul dur folosit de Cortacero, pentru ProSport.
 
Ibericul e enervat de faptul că Guriţă nu s-a mai ascuns după perdea şi a expus public problemele mari de ordin financiar cu care se confruntă clubul din Ştefan cel Mare. Din spusele sale, Cortacero s-a mişcat deja şi a ajuns la o înţelegere cu succesorul lui Contra: "Am deja un acord cu viitorul antrenor, dar nu vă pot spune numele lui deocamdată", a mai spus omul aflat în fruntea noii conduceri spaniole a lui Dinamo.
 
În ultimul timp, după ce plecarea lui Contra a devenit clară, Lucas Alcaraz (54 de ani) şi Paco Jemez (50 de ani), doi spanioli cu ştate vechi în fotbalul iberic, au devenit favoriţi să preia banca tehnică din Ştefan cel Mare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele