Ultima oră
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe

Pablo Cortacero, revenire pe cai mari la Dinamo. ”O să vin în câteva zile cu multă dorinţă să schimb lucrurile”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe joi, 09:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20105087/1/cor.jpg

Pablo Cortacero nu se lasă, deşi la un moment dat părea că va renunţa la proiectul de la Dinamo, acolo unde nu a investit nici măcar un ban din momentul în care a cumpărat de la Ionuţ Negoiţă.

Spaniolul a dezminţit informaţia conform cărora ar fi fost marţi la Bucureşti, dar a declarat că va reveni în foarte scurt timp cu ambiţii mari, pentru formaţia care din vară este ţinută în viaţă de suporteri.

„Am vazut că au apărut zvonuri că sunt în Bucureşti, dar nu sunt adevărate. O să vin în câteva zile cu multă dorinţă să schimb lucrurile”, a spus Pablo Cortacero pentru ProSport.

Există varianta Borcea

Construirea unui stadion nou în Ştefan cel Mare reprezintă marea condiţie a lui Cristi Borcea pentru a reveni la Dinamo.

Fostul acţionar vede din experior cum Pablo Cortacero duce echipa în cel mai greu moment al existenţei sale, dar, chiar şi aşa, nu vrea să se implice în salvarea clubului. Asta pentru că intenţia lui Cristi Borcea de a băga din nou bani la Dinamo e blocată de încetinirea proiectului de construire a unui nou stadion în Ştefan cel Mare:
 
"Pe Melero îl cunosc de mult. Pe mine m-a chemat de două trei ori, şi când a început şi când a zis că nu mai vrea să aibă vreo legătură. Pe Rufo Collado îl ştiam, dar pe Cortacero nu-l cunoşteam. Nu ştiu şi nu vreau să mă amestec, mi-a zis că nu vrea să mai audă de Cortacero.
 
Borcea nu mai vrea să audă de Dinamo. Eventual, Borcea, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giuleşti sau Ghencea, probabil cu alţi oameni de afaceri ar putea să participe. Şi-aşa, Dinamo fără stadion, chiar şi cu suporteri, este foarte greu. Uitaţi-vă la Gigi Becali. Şi-a făcut o bază ultra modernă şi plăteşte Arena Naţională ca şi cum ar fi stadionul echipei", a spus Ioan Becali, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele