Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" VIDEO

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20247012/1/cor.jpg

Fanii din Programul DDB sunt cei care gestionează problemele clubului Dinamo, în absenţa acţionarului majoritar Pablo Cortacero, care n-a mai dat niciun semn de viaţă din 2020. Managerul sportiv al ‘roş-albilor’, Mario Nicolae, a dezvăluit că spaniolul şi-a anunţat revenirea şi pretinde că a făcut un plan pentru sezonul următor.

Suporterii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ se judecă în instanţă cu Pablo Cortacero, pe care vor să-l înlăture de la Dinamo. Spaniolul este în acte acţionarul majoritar al clubului, dar nu a făcut infuzia de capital promisă.

Fanii din Programul DDB au plătit restanţele financiare către jucători şi staff, datoriile pentru baza de pregătire de la Săftica şi au achitat licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor. Programul DDB deţine peste 20% dintre acţiunile clubului.

Mario Nicolae a anunţat că varianta insolvenţei este analizată intens la nivelul conducerii, pentru gestionarea situaţiei financiare precare a clubului. Dinamo a mai fost în insolvenţă în perioada 2014-2015.

"Zilele trecute am auzit că domnul Cortacero vine la Bucureşti în zilele următoare, că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul. Eu nu mai cred, cine îl mai crede pe acest om? O să spună că va veni cu private jet şi nu-l va aştepta nimeni la aeroport, aşa s-a ajuns. N-ai cum să mai vii! L-am cunoscut personal, am discutat, dar să promită atât de multe lucruri şi să nu se ţină de cuvânt nici 0,01%... nu ştiu cum poate să mai creadă că va continua la Dinamo", a spus Mario Nicolae.

Lotul echipei Dinamo s-a reunit astăzi sub conducerea antrenorului Dusan Uhrin. 'Câinii roşii' vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-27 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele