Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" VIDEO

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20247012/1/cor.jpg

Fanii din Programul DDB sunt cei care gestionează problemele clubului Dinamo, în absenţa acţionarului majoritar Pablo Cortacero, care n-a mai dat niciun semn de viaţă din 2020. Managerul sportiv al ‘roş-albilor’, Mario Nicolae, a dezvăluit că spaniolul şi-a anunţat revenirea şi pretinde că a făcut un plan pentru sezonul următor.

Suporterii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ se judecă în instanţă cu Pablo Cortacero, pe care vor să-l înlăture de la Dinamo. Spaniolul este în acte acţionarul majoritar al clubului, dar nu a făcut infuzia de capital promisă.

Fanii din Programul DDB au plătit restanţele financiare către jucători şi staff, datoriile pentru baza de pregătire de la Săftica şi au achitat licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor. Programul DDB deţine peste 20% dintre acţiunile clubului.

Mario Nicolae a anunţat că varianta insolvenţei este analizată intens la nivelul conducerii, pentru gestionarea situaţiei financiare precare a clubului. Dinamo a mai fost în insolvenţă în perioada 2014-2015.

"Zilele trecute am auzit că domnul Cortacero vine la Bucureşti în zilele următoare, că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul. Eu nu mai cred, cine îl mai crede pe acest om? O să spună că va veni cu private jet şi nu-l va aştepta nimeni la aeroport, aşa s-a ajuns. N-ai cum să mai vii! L-am cunoscut personal, am discutat, dar să promită atât de multe lucruri şi să nu se ţină de cuvânt nici 0,01%... nu ştiu cum poate să mai creadă că va continua la Dinamo", a spus Mario Nicolae.

Lotul echipei Dinamo s-a reunit astăzi sub conducerea antrenorului Dusan Uhrin. 'Câinii roşii' vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-27 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele