Ultima oră
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open

Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" VIDEO

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20247012/1/cor.jpg

Fanii din Programul DDB sunt cei care gestionează problemele clubului Dinamo, în absenţa acţionarului majoritar Pablo Cortacero, care n-a mai dat niciun semn de viaţă din 2020. Managerul sportiv al ‘roş-albilor’, Mario Nicolae, a dezvăluit că spaniolul şi-a anunţat revenirea şi pretinde că a făcut un plan pentru sezonul următor.

Suporterii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ se judecă în instanţă cu Pablo Cortacero, pe care vor să-l înlăture de la Dinamo. Spaniolul este în acte acţionarul majoritar al clubului, dar nu a făcut infuzia de capital promisă.

Fanii din Programul DDB au plătit restanţele financiare către jucători şi staff, datoriile pentru baza de pregătire de la Săftica şi au achitat licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor. Programul DDB deţine peste 20% dintre acţiunile clubului.

Mario Nicolae a anunţat că varianta insolvenţei este analizată intens la nivelul conducerii, pentru gestionarea situaţiei financiare precare a clubului. Dinamo a mai fost în insolvenţă în perioada 2014-2015.

"Zilele trecute am auzit că domnul Cortacero vine la Bucureşti în zilele următoare, că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul. Eu nu mai cred, cine îl mai crede pe acest om? O să spună că va veni cu private jet şi nu-l va aştepta nimeni la aeroport, aşa s-a ajuns. N-ai cum să mai vii! L-am cunoscut personal, am discutat, dar să promită atât de multe lucruri şi să nu se ţină de cuvânt nici 0,01%... nu ştiu cum poate să mai creadă că va continua la Dinamo", a spus Mario Nicolae.

Lotul echipei Dinamo s-a reunit astăzi sub conducerea antrenorului Dusan Uhrin. 'Câinii roşii' vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-27 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele