Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19498417/1/cornel-dinu.jpg

Pablo Cortacero, noul conducător al celor de la Dinamo a avut o discuţie cu Cornel Dinu, un om foarte apreciat, atât de suporteri, cât şi cei din club.

Fostul fotbalist şi antrenor al celor de la Dinamo a declarat că spaniolul i-a cerut să fie alături de echipă, fără să-i facă o propunere concretă de a ocupa o funcţie în cadrul clubului.

"Mi-a cerut să fiu alături de Dinamo, dar nu am intrat în detalii. La mine e simplu: viaţa mea e Dinamo, aşa că i-am spus: 'Contează pe mine!'. Omul a vrut să mă cunoască, i-am explicat şi eu ceea ce ştiu despre Dinamo, fiindcă eu reprezint Dinamo Bucureşti, sub diverse forme, de vreo 50 de ani şi ceva.

N-am cerut nimic, să mă bag, să tai, să spânzur la Dinamo. Omul conduce, n-am stabilit să-mi dea jumătate din RIN sau jumătate de la Dinamo, că nu e treaba mea. Eu sunt Cornel Dinu şi atât şi am reprezentat Dinamo de peste 50 e ani. I-am spus doar să conteze pe mine şi că, având toate cunoştinţele mele despre Dinamo, pot să-l ajut. Nu e treaba mea să conduc", a declarat Cornel Dinu, pentru GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele