Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

"Pact secret" între Real Madrid şi Borussia Dortmund, dezvăluit de AS! Trei transferuri stelare care anunţă noua eră Galactică pe Bernabeu

Real Madrid Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19577567/1/perzi.jpg

Cotidianul spaniol As a dezvăluit planurile celor de la Real Madrid pe piaţa transferurilor, cu trei mutări care vor readuce cu siguranţă strălucirea pe Santiago Bernabeu, dacă se vor realiza.

Principalelele ţinte ale Realului pentru vara lui 2021 sunt francezii Kylian Mbappe (PSG - 21 de ani) şi Eduardo Camavinga (Rennes - 17 ani), iar galacticii sunt extrem de determinaţi să-l aducă şi pe norvegianul Erling Haaland (20 de ani), în vara lui 2022.

Haaland, lăsat să plece în 2022

Sursa citată notează că între Real Madrid şi Borussia Dortmund există deja un acord, prin care starul norvegian să ajungă pe Bernabeu în 2022, mutarea fiind agreată atât de jucător, cât şi de agentul acestuia Mino Raiola.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19577567/2/haaland-2.jpg


De altfel, conform AS, încă din momentul transferului la Dortmund, una din condiţiile puse de reprezentanţii lui Haaland a fost ca acesta să fie lăsat să plece în 2022.

Haaland are 26 de goluri în doar 28 de meciuri jucate pentru echipa din Bundesliga, iar Real Madrid e convinsă că norvegianul este urmaşul natural al lui Robert Lewandowski ca cel mai bun "număr 9" din fotbalul mondial, motiv pentru care sunt dispuşi la orice efort pentru a-l aduce în "galaxie".

Inţial s-a speculat pe seama unei clauze de reziliere a contractului lui Haaland cu Borussia Dortmund în valoare de 75 de milioane de euro, dar această informaţie a fost infirmată de conducerea clubului german. Totuşi, As notează că există un acord verbal prin care Haaland nu va fi împiedicat să facă pasul spre un club mai mare, în 2022. Iar Real Madrid este în pole position pentru a pune mâna pe jucătorul dorit şi de Manchester United sau Bayern Munchen.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele