Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Panathinaikos şi Boloni, eliminaţi din Cupa Greciei de PAS Giannina

Stranieri Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20039752/1/boloni-panathinaikos-atena02.jpg

Panathinaikos, antrenată de Ladislau Boloni, a fost eliminată, miercuri, pe teren propriu, de echipa PAS Giannina, în sferturile de finală ale Cupei Greciei. PAS Giannina s-a impus cu scorul de 2-1 în manşa secundă a sferturilor, scor cu care a câştigat şi confruntarea tur, luna trecută.

Au marcat Eleftheriadis ‘2 şi Chatzitheodoridis ‘9 (autogol) pentru învingători, respectiv Poungouras ’74 pentru Panathinaikos.

Eşecul, după ce Boloni a fost ”linşat mediatic” de presa elenă 

Ladislau Boloni a reuşit să salveze Panathinaikos de la retrogradare. A dus-o de pe ultimele locuri în play-off, dar presa elenă îl critică în termeni duri, pe motiv că sistemul de joc este unul învechit. Boloni este acuzat că i-a transformat pe atacanţi în mijlocaşi, iar pe mijlocşi în fundaşi.

E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Boloni prin rezultate şi cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. Românul s-a declarat nemulţumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie.

A transformat atacanţii în mijlocaşi, mijlocaşii în fundaşi, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern – City”, se arată în presa din Grecia.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele