Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Pancu a răbufnit după umilinţa cu Astra. ”Pare o echipă părăsită în aceste momente”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19563973/1/pancu.jpg

Astra Giurgiu a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), pe Poli Iaşi, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Pentru giurgiuveni este prima victorie din actuala ediţie a primului eşalon.

După meci, Daniel Pancu şi-a exprimat nemulţumirile la problemele de lot cu care se confruntă echipa, dar şi cu privire la faptul că autorităţile locale nu se implică la echipă, care treptat se îndreaptă spre colaps.

 "Dacă te uiţi pe rezultat, e unul catastrofal, am primit patru goluri. Ca joc, în multe momente i-am dominat pe cei de la Astra. Cel mai bun jucător a fost Lazar. Cred că faptul că a fost eliminat şi un jucător de la ei a dus la o relaxare a noastră.

Din nou primim gol dintr-o fază fixă. O mare problemă a noastră la marcaj, la agresivitate. Mergem, ne facem jocul, ne creem ocazii. Suntem lipsiţi de răutate în faţa porţii, pentru că valoarea unui jucător, acolo se vede cel mai bine.

Noi ne numărăm morţii şi răniţii. Să ne adunăm, să ne recuperăm jucătorii accidentaţi. Ştiţi foarte bine că avem foarte multe absenţe. Eram într-un moment foarte bun când au venit aceste accidentări.

Aştept mai mult interes şi din partea autorităţilor locale la Iaşi, pentru că pare o echipă părăsită în aceste momente. De când am venit cei noi, părem  aşa... Bine, au fost şi alegerile, au avut alte preocupări. Sper ca aceste lucruri să se rezolve cât mai repede, pentru că nu voi putea cere la nesfârşit de la jucători implicare totală în antrenamente"
, a declarat Daniel Pancu, după eşecul clar de la Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele