Ultima oră
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace

Pancu a răbufnit la adresa jucătorilor săi! "Pentru a câştiga, trebuie să fii bărbat! Îmi cer scuze suporterilor"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19905832/2/iasi2-14.jpg

Poli Iaşi are şase meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1 şi ocupă ultimul loc în clasament. După eşecul cu FC Botoşani, scor 0-1, antrenorul echipei ieşene, Daniel Pancu, a avut un discurs dur la adresa jucătorilor săi, despre care a spus că nu au fost bărbaţi pe teren.

În direct pe Look Sport, derby-ul Moldovei a fost decis după reuşita lui Fili din minutul 89. 

Oaspeţii au fost mai insistenţi şi au avut mai multe ocazii de gol. Raportul şuturilor pe poartă a fost 4-1 pentru FC Botoşani.

"Sunt foarte trist, dezamăgit de ce s-a întâmplat în a doua repriză. Pentru a câştiga un derby, ai nevoie să câştigi duelurile, să fii bărbat. Consider că, în seara asta, jucătorii de la Botoşani au fost mai bărbaţi decât jucătorii de la Politehnica Iaşi. Chiar dacă golul cade în minutul 90, nu ştiu dacă am fi meritat un punct.

Sunt şi cauze obiective. Brănescu pentru prima dată în poartă. Popa, după patru luni şi jumătate de inactivitate, joacă cu crampe în ultimele minute. La faza golului, nu iese în presiune, cum ar trebui, la Papa. Zajmovic n-a mai jucat de mult 90 de minute. Sunt cauze fizice, normale, dar am fost dominaţi, nu meritam mai mult.

Îmi cer scuze suporterilor, pentru că au venit aseară şi ne-au încurajat fantastic. Suferă enorm în meciurile astea cu Botoşani. E supărare mare, ce s-a întâmplat în repriza a doua e ruşinos.

Echipa venea după două jocuri reuşite. E o luptă grea, un război până la final. Chiar dacă suntem într-o poziţie ruşinoasă, distanţa faţă de echipele de pe locul 7-8 e una foarte mică. Jocul din repriza a doua mă îngrijorează, dar în niciun caz nu putem să renunţăm la luptă. Vom trage linie înainte de play-off sau play-out", a spus Daniel Pancu la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani a urcat pe locul 8 în Liga 1, la trei puncte de zona play-off-ului. Poli Iaşi este ultima clasată, la egalitate de puncte cu FC Argeş şi FC Voluntari (care n-a jucat în această rundă).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19905832/1/clasament-botosani.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele