Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

Pancu, deranjat de afirmaţia lui Mutu: "Nu iau naţionala la mişto! E dreptul meu să propun şi 10 jucători"

România U21 Publicat pe 1 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19499197/1/pancu.jpg

Daniel Pancu s-a simţit vizat de afirmaţia lui Adrian Mutu în care "Briliantul" spunea că convocarea unui jucător după un singur gol marcat, fie el şi extrem de spectaculos, ar reprezenta o lipsă de respect pentru naţionala României şi a ţinut să-i răspundă selecţionerului U21.

Recent, Daniel Pancu îi transmitea public lui Mutu că Răzvan Onea, de la Poli Iaşi, poate reprezenta o soluţie pentru "tineret", însă selecţionerul a răspuns ferm.

Nu prea am înţeles ce a declarat Adi (n.red. – Adrian Mutu), ceva că nu poţi să iei la mişto echipa naţională. Nu ştiu contextul. Meseria lui de selecţioner este să convoace cei mai în formă jucători ai momentului, plus stilul lui de joc, iar treaba noastră este să antrenăm jucătorii şi să propunem oricând. Şi dacă propuneam zece jucători, era dreptul meu, pentru că sunt sunt jucători pe care îi antrenez, sunt jucători români de care fotbalul românesc trebuie să beneficieze. A spus într-adevăr că sunt şi alţi jucători, e normal, e problema lui, nu mă bag în selecţia lui.

Dar că ar trebui să ştie că Onea în acest moment e la o echipă de pe locul 3 în campionatul României, o echipă clasată mai sus decât alţi jucători pe care el îi convoacă. Deci nu luăm la mişto echipa naţională a României în niciun caz. Lucrăm şi antrenăm jucătorii tineri, pentru a face parte din echipele naţionale pe viitor
”, a declarat Pancu într-o conferinţă de presă.

Mutu: "Nu poţi lua la mişto echipa României"

Iată declaraţia lui Mutu care l-a deranjat pe Pancu. Selecţonerul naţionalei U21 explica în urmă cu puţin timp de ce nu l-a convocat pe Răzvan Onea pentru următoarele partide.

"Nu l-am convocat pe Onea. Pot să zic. Un gol nu te aduce la echipa naţională. Trebuie să ai o anumită constanţă în joc. Pe postul lui sunt şi alţi jucători, care au fost mai constanţi. Niciun jucător care nu va fi în formă sau care nu dă totul pentru naţională nu va fi chemat. Nu poţi lua la mişto echipa României, reprezinţi o ţară întreagă, e cea mai mare onoare", spunea Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele