Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Pancu nu a semnat contractul de preşedinte şi îl atacă dur pe ”Eroul de la Sevilla”: ”Marionetă nu vreau să fiu şi le-am spus de la început lucrul acesta. Nu vreau să fiu Duckadam al Rapidului”

Liga II Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19380414/1/pancu.jpg

Daniel Pancu l-a atacat pe Helmuth Duckadam intenţionat sau mai puţin intenţionat, când a venit vorba de contractul pe care l-a primit din partea Rapidului, pentru postul de preşedinte. A spus că până acum nu a semnat, pentru că sunt anumite aspecte care nu-i convin şi va mai analiza situaţia.

A făcut o paralelă cu privire la rolul fostului mare portar al Stelei, care ocupă o funcţie oficială la FCSB acum. Pancu a declarat că nu vrea să fie la Rapid aşa cum e ”Eroul de la Sevilla”, care nu acţionezează în concordanţă cu poziţia pe care o ocupă. ”Sunt unele lucruri care nu îmi convin în contractul pe care mi l-au propus. Nu are rost să discutăm. Eu am propus clauza aceea în contract să nu îi pot lua locul lui Dan Alexa, pentru a nu fi presiune pe el. Am acceptat să discut după presiunea suporterilor. Chiar de la începutul proiectului mi s-a propus poziţia de preşedinte, dar am spus că sunt mai înclinat către partea tehnică.

Marionetă în niciun caz nu vreau să fiu şi le-am spus de la început lucrul acesta. Nu vreau să fiu Duckadam al Rapidului, cu tot respectul pentru domnul Duckadam. Oricum, juridic şi administrativ nu am niciun fel de cunoştinţe”, a spus Daniel Pancu, la ProSport Live.

Daniel Pancu a primit ofertă de a sta în poziţia de oficial al clubului din Giuleşti, după înlăturarea din funcţia de antrenor. Totul părea că se va parafa, dar din cauza anumior nemulţumiri din contract, semnarea se amână. Rămâne de văzut dacă oamenii din conducere vor accepta anumite cerinţe ale lui Daniel Pancu şi vor merge mai departe.

Rapid va juca în play-off-ul care decide echipele promovate şi formaţia care merge la baraj, alături de cinci echipe, UTA Arad CS Mioveni, Turris, FC Argeş şi Petrolul. Punctele se vor înjumătăţi, astfel că giuleştenii vor fi la 6 puncte de liderul UTA. În acest mini-turneu se vor juca 5 meciuri pentru fiecare echipă, într-o singură manşă şi nu tur-retur.

Primele trei clasate vor juca trei meciuri acasă şi două în deplasare, iar ultimele trei, două pe teren propriu şi trei în deplasare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele