Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Pancu, o nouă răbufnire la arbitraj, după meciul controversat cu Petrolul. ”Rupe un echilibru, se creează o stare de nervozitate în tabăra noastră”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19418976/1/pancu.jpg

Petrolul şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci foarte animat, deşi nu s-a marcat. Trupa lui Dan Alexa continuă seria fără gol din 2020, iar promovarea pare încă departe.

Daniel Pancu, preşedintele celor de la Rapid a avut o ieşire dură aseară, la adresa arbitrului, pe care îl acuză că ar avea legături cu o rivală din play-off, fără a dezvălui identitatea acesteia. Ulterior acesta a venit cu noi detalii, la fel de dure:

Eliminarea lui Lazăr nu era necesară, mai ales la un meci ca acest. pentru că dacă tu te-ai uitat la meci. În minutul 2, Mezza Coli face fault clar de la spate la Alami, arbitrul  se duce i îi arată ceasul şi îi spune Băi, băiatule, este minutul 2. Vrei să îţi dau galben de pe acum?! La trei minute mai târziu, Lazăr aceeaşi fază, puţin mai intens, galben direct. Vorbim de manieră. Faultul lui Lazăr erste undeva la mijloc, în care nu exista niciun pericol, nu a fost un fault dur, a fost un fault normal. Ţinând cont că este un derby, ţinând cont de antecedente, nu se impune nicoodată această măsură. Adică rupe un echilibru, se creează o stare de nervozitate în tabăra noastră. Sârghi, atac violent cu cotuil la Hlistei, îl schimbă Costel Enache pentru că era clar că la următorul fault se ia măsura asta. Un fault la celalălat asistent care a dcitat repetarea penalty-ului de două ori. A fost corectă! Toată lumea a zis că este acoperit regulmanetar, aşa este. Portarul era ieşit la ambele penalty-uri. Lucrul pe care l-am contestt cel mai tare a fost eliminarea lui Lazăr. Alexa îşi făcuse o strategie pentru repriza a doua. Eu le scriam tot timpul pe tablă: cel mai important lucru atunci când joci un derby este nu ai eliminări şi să tratezi cu maximă atenţie fazele fixe.

Eu mi-am dat seama că strategia noastră era pentru a doua repriză. Dacă pierdeam ieri, aveam şanse minime să mai prindem locurile de baraj. Puteai să trimiţi la acest meci unul dintre cei mai buni centrali din România şi nu mai avea nimeni, nimic de zis. Liga a doua este plină de echipe de tradiţie. Într-adevăr, calitatea fotbalului este mai scăzută acum, mai ales după ce am rămas fără spectatori. Dar, şi în condiţiile acestea, ai nevoie de arbitraje în care nimeni să nu mai reproşeze nimic” a mărturisit Pancu, la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele