Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Pancu, pe făraş. Preşedintele clubului i-a trasat un ultimatum. ”Meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19929231/1/pancu.jpg

Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a 18-a din Casa Liga 1. Au marcat Niţu ’20 şi Valente ’23 pentru gazde şi Djuranovic ’83 pentru oaspeţi.

Moldovenii primes finanţare importantă de la autorităţile locale. Prestaiţiile slabe nu au rămas netaxate de edilul Mihai Chirică, care a comentat în termeni duri prestaţiile din acest sezon. Elevii lui Daniel Pancu sunt pe ultimul loc în campionat.

Preşedintele clubului a anunţat că următorul joc ar putea fi decisiv pentru soarta antrenorului. Poli Iaşi are un meci de totul sau nimic miercuri, contra celor de la UTA Arad, în direct pe Look Sport+.

„Este clar că miercuri nu avem decât varianta victoriei. Va trebui să găsim resurse să depăşim acest moment greu generat atât de rezultatele sportive, cât şi de starea de sănătate a jucătorilor şi a celor din staff-ul tehnic. Este nomal ca suporterii să fie supăraţi şi nemulţumiţi. Nici noi nu suntem mulţumiţi. Daniel ştie foarte bine că avem nevoie de rezultate şi, în acelaşi timp, este conştient că meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa”, a declarat preşedintele Ciprian Paraschiv, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele