Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Pandemia de coronavirus a lovit şi tenisul profesionist. El e primul sportiv testat pozitiv

Tenis Publicat pe 25 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19314783/1/seyboth-wild-santiago-2020-sunday.jpg

Brazilianul Thiago Seyboth-Wild, locul 114 ATP, este primul tenismen profesionist testat pozitiv cu Sars-CoV-2, informează lefigaro.fr. Jucătorul în vârstă de 20 a anunţat chiar el că este purtător al virusului. El a decis să se testeze după ce a avut simptome ale bolii Covid-19. De mai multe zile, sportivul se află în izolare şi urmează instrucţiunile medicilor.

Într-un mesaj pe Instagram, el le recomandă fanilor să aibă grijă de ei şi de apropiaţi, să rămână acasă, pentru a ajuta ca maladia să nu se răspândească. Thiago Seyboth Wild, beneficiar al unui wild card, a câştigat, la 1 martie, primul său turneu ATP, la Santiago de Chile (250 de puncte).

El l-a învins în finală, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3, pe norvegianul Casper Rudd, locul 38 ATP şi cap de serie numărul 2, după două ore şi 16 minute de joc, devenind cel mai tânăr brazilian care obţine un titlu ATP, la 19 ani.

Seyboth Wild a impresionat şi la Rio Open, cu o săptămână înainte, când a fost depăşit greu, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-6 (5), de canadianul Milos Raonic, în manşa a doua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele