Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Pandemia i-a afectat repede. Prima echipă din Liga 1 care a suspendat contractele jucătorilor. Comunicatul oficial

Superliga Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19320472/1/hermannstadt.jpg

FC Hermannstadt a anunţat, într-un comunicat, suspendarea contractelor jucătorilor pe perioada stării de urgenţă de urgenţă. Acesta este primul club din Liga I care ia această decizie.

"Consiliul de Administraţie AFCHermannstadt a decis să suspende contractele fotbaliştilor legitimaţi pentru cât timp se va menţine starea de urgenţă în România. Măsura vine ca o consecinţă a faptului că obiectul contractului încheiat nu mai poate fi adus la îndeplinire. Asta dacă tinem cont că în prezent nu se ştie când se va relua activitatea fotbalistică din ţara noastră. Chiar şi aşa, AFC Hermannstadt le-a propus jucătorilor noştri prelungirea duratei contractelor cu o perioadă egală cu cea a suspendării.

Prin urmare, aceasta va fi singura clauză care va fi modificată în înţelegerile actuale, drepturile financiare rămânând neschimbate. În acest moment, staff-ul şi toţi fotbaliştii noştri se află în autoizolare şi se pregătesc individual după un program stabilit în prealabil", se arată în comunicatul citat.

Şi Iuliu Mureşan, preşedintele FC Hermannstadt, aflat în autoizolare, a decis ca începând de luni să îşi suspende înţelegerea contractuală cu gruparea sibiană. Măsura va fi aplicată în funcţie de cât va fi menţinută starea de urgenţă provocată de virusul Sars-CoV-2 în România.

Din 16 martie, FC Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele